![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() |
| kizia0 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 672 Dołączył: 13-January 10 |
Witam. Dziękuję, że weszłeś na ten temat.
Ostatnio zainteresowałam się kolegą X. Nie sądzę, aby to uczucie było jakieś słabe, czy silne. Jest przeciętne. Tymczasem okazało się że mój odwieczny kolega czyli pan Y jest we mnie zakochany. Zmieszałam się na myśl o tym. Wiem, że jest miłą osobą, a 2 lata temu to ja byłam nim baardzo ciekawa.. i doznałam zawodu. Nawet chodzimy do tej samej klasy. Kiedy dowiedziałam się co on czuje nie umiem myśleć o panu X, ciągle się zastanawiam co powinnamzrobić. Doskonale wiem jakie wstętne i poniżające jest poczucie zawodu. Mam dwie ścieżki do wyboru: Złamać nadzieje pana Y, albo dać mu szanse. Jednak nie wiem które wyjście zsytuacji jest lepsze. A, chcę się Ciebie jeszcze spytać- Myślisz, że możliwe jest zakochanie się w drugiej osobie dopiero jak się ją pozna? Czy odrazu musisz czuć chemie? Bardzoproszę Cie o radę i jeszcze raz dziękuję, żeprzeczytałeś o tym co mnie gryzie. |
| thitus |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Nr użytkownika: 671 Dołączył: 11-January 10 |
Hej !
Ja zawsze zakochiwalem się dopiero po dluższej znajomości danej, osoby ale też wiem, że jeżeli nic się nie czuje do kogoś, to nie wywola się w sobie uczucia. Świadomość że bardzo chcesz coś do kogoś poczuć jeszcze bardziej przeszkadza. Jeżeli więc nie jesteś teraz zainteresowana tym "Y" to moim zdaniem nie powinnaś dawać mu nadzieji. Teraz go zaboli ale nie aż tak jak zabolaloby gdybyś po jakimś dluższym czasie chodzenia stwierdzila że jednak nic z tego nie będzie. Ale pamiętaj że to tylko rada kogoś kto nie zna bardzo dokladnie sytuacji. Znasz ją Ty i podejmiesz decyzję którą uważasz za sluszną |
| kizia0 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 672 Dołączył: 13-January 10 |
Dzięki za odp.
Masz sporo racji. Wezmę to sobie do serca. Dzięki |
| karolinaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 44 Nr użytkownika: 692 Dołączył: 28-March 10 |
Zgadzam się z Thitus , prawda . !
|
![]() |
![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y