left popOrange logo_right

Reply to this topicStart new topic

left > Łańcuszek Nieodwajemnionych Uczuc, Proszę o rade seperate right
kizia0
Quote Post

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 672

Witam. Dziękuję, że weszłeś na ten temat.
Ostatnio zainteresowałam się kolegą X. Nie sądzę, aby to uczucie było jakieś słabe, czy silne.
Jest przeciętne. Tymczasem okazało się że mój odwieczny kolega czyli pan Y jest we mnie zakochany.
Zmieszałam się na myśl o tym. Wiem, że jest miłą osobą, a 2 lata temu to ja byłam nim baardzo ciekawa.. i doznałam zawodu.
Nawet chodzimy do tej samej klasy.

Kiedy dowiedziałam się co on czuje nie umiem myśleć o panu X, ciągle się zastanawiam co powinnamzrobić. Doskonale wiem jakie wstętne i poniżające jest poczucie zawodu.

Mam dwie ścieżki do wyboru:
Złamać nadzieje pana Y, albo dać mu szanse. Jednak nie wiem które wyjście zsytuacji jest lepsze. A, chcę się Ciebie jeszcze spytać- Myślisz, że możliwe jest zakochanie się w drugiej osobie dopiero jak się ją pozna? Czy odrazu musisz czuć chemie?
Bardzoproszę Cie o radę i jeszcze raz dziękuję, żeprzeczytałeś o tym co mnie gryzie. smile.gif
PMEmail Poster
thitus
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 671

Hej !

Ja zawsze zakochiwalem się dopiero po dluższej znajomości danej, osoby ale też wiem, że jeżeli nic się nie czuje do kogoś, to nie wywola się w sobie uczucia. Świadomość że bardzo chcesz coś do kogoś poczuć jeszcze bardziej przeszkadza. Jeżeli więc nie jesteś teraz zainteresowana tym "Y" to moim zdaniem nie powinnaś dawać mu nadzieji. Teraz go zaboli ale nie aż tak jak zabolaloby gdybyś po jakimś dluższym czasie chodzenia stwierdzila że jednak nic z tego nie będzie. Ale pamiętaj że to tylko rada kogoś kto nie zna bardzo dokladnie sytuacji. Znasz ją Ty i podejmiesz decyzję którą uważasz za sluszną smile.gif Powodzenia ! ;)
PMEmail Poster
kizia0
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 672

Dzięki za odp. smile.gif
Masz sporo racji. Wezmę to sobie do serca. Dzięki smile.gif
PMEmail Poster
karolinaa
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 692

Zgadzam się z Thitus , prawda . !
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topic

[ Script Execution time: 0.0541 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y