![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
Jak myślicie co będziecie robić za:
5 dni? 5 tygodni? 5 miesięcy? 5 lat? -------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| smile. |
|
![]()
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 7 Nr użytkownika: 401 Dołączył: 26-January 09 |
za 5 dni będę w Warszawie.
za 5 tygodni będę się uczyła. za 5 miesięcy będzie blisko do wakacji. za 5 lat będę się uczyła. xd -------------------- "Gdy cię nie widzę, nie wzdycham, nie płaczę,
Nie tracę zmysłów, kiedy cię zobaczę; Jednakże gdy cię długo nie oglądam, Czegoś mi braknie, kogoś widzieć żądam; I tęskniąc sobie zadaję pytanie: Czy to jest przyjaźń? czy to jest kochanie? " < 33 |
| Kochanka Szatana... <3 |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 23 Nr użytkownika: 414 Dołączył: 4-February 09 |
Za 5 dni będę wysłuchiwać krzyków mojej wychow. żylety na godz. wychowawczej ;/
Za 5 tygodni... nie wiem hehee Za 5 miesięcy będzie lipiec, więc dżamprezka urodzinowa Za 5 lat ... będę studiować... -------------------- (...) I wtedy ją pocałował
gdzie morze kończy się Jej usta słabe i blade I jego oczy nabiegły łzami Ostatni pocałunek był tak dawno Ostatni pocałunek Nie przypomina sobie więcej <3 <3 <3 :* |
| aronka |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 30 Nr użytkownika: 469 Dołączył: 11-March 09 |
Za 5 dni będzie piątek i będę balować
Z 5 tygodni będą Święta, więc będę się lenić bardziej niż zwykle... i pewnie będę u Babci w Łodzi... Za 5 miesięcy pewnie mnie nie będzie w kraju, bo będę hulać gdzieś z rodzinką po świecie Za 5 lat... eeee... moje plany nie sięgają tak daleko -------------------- |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y