![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| JanQ |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 999 Dołączył: 15-September 11 |
Chciałbym Was się zapytać o dobrego antywirusa.
Miałem już kilka a ostatnio wpadł mi przypadkowo taki program jak eScan Anti-Virus czy mieliście do czynienia z nim? Jeśli tak to chciałbym coś więcej wiedzieć. Mam go od tygodnia i nie jest zły |
| lolka |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 1001 Dołączył: 15-September 11 |
jak chcesz w końcu mieć spokój z wirusami na kompie to proponuję Apple i jego antywirusa. Cholerstwo naprawdę się sprawdza. zobacz sobie na http://www.facebook.com/#!/iSpotAPR
|
| JanQ |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 999 Dołączył: 15-September 11 |
Hmmm na Apple jeszcze mnie nie stać a na PC wystarczy mi jakiś program dobry.
Program który nie zabierze mi zbyt dużo pamięci a i będzie skuteczny Już kilka osób się odezwało, że avast + eScan + kaspersky. O Avascie i Kasperskym to owszem słyszałem ale ten eScan to nic nie wiem. Może ktoś, coś słyszał i da mały cynk |
| Falsetto |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Nr użytkownika: 1003 Dołączył: 19-September 11 |
Szczerze to pierwsze słyszę o tym escanie. Antywirusy to materia na tyle ważna, że lepiej zdawać się na uznane marki. Nie kojarzę, żebym widział escana w jakimś branżowym teście AV Test czy AV Comparatives. Tam się w zasadzie 3 avki liczą jeśli idzie o skuteczność - Panda (najszybsza), Kaspersky i BitDefender (najwolniejszy).
|
| JanQ |
|
|
Falsetto
nie zawsze dobra marka załatwi wszystko :/ Kaspersy nie jest złą marką a jednak słysze wiele nieciekawych wypowiedzi o Pandzie sie nie wypowiem bo wymieniłem więc też raczej nie będzie dobra. Jeśli chodzi o escana to hmm dlatego że nowy progam i ze jednak w skutecznosci ladnie sie uplasowal http://artykuly.com.pl/artykuly/20923_czy-...tec-i-eset.html nie bede go zachwalal pod niebiosa bo nie znam go jeszcze ale póki co jest dobry. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y