![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Ogórek |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Nr użytkownika: 506 Dołączył: 7-April 09 |
Jestem ciekaw ilu jest ateistów na tym forum
|
| MałySongo |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 338 Dołączył: 5-December 08 |
Jakoś też nie odnoszę wrażenia, żeby ktoś się tym światem opiekował.
-------------------- |
| Ulath |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 13 Nr użytkownika: 372 Dołączył: 30-December 08 |
Dla czego ktokolwiek ma się światem opiekować?
Bo dojdziemy do wniosku, że faceci to wieczne dzieci. |
| 3atLast |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 642 Dołączył: 12-October 09 |
Nie uważam się za ateistkę, nie chodzę też raczej do kościoła. Nie wiem, czy to że ktoś jest ateistom to coś chwalebnego.. Ludzie będący ateistami uważają się za oczytanych, wykształconych, inteligentnych.. Ale czy niewiara jest mądra ???
-------------------- Czy jeszcze pamiętasz, że zostałeś stworzony do radości?
|
| bubek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 14 Nr użytkownika: 1044 Dołączył: 27-October 11 |
Są ateiści, którzy są mądrzy i są ateiści, którzy są głupi, są katolicy którzy są mądrzy, są też katolicy, którzy są głupi. Nie mozna generalizować!
Ja nie wierzę w Boga i Maryję, ale jeśli ktoś inny wierzy, to ma do tego prawo i szanuję jego decyzję i oczekuję, że on uszanuje moją |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y