![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
może ktoś chciałby przepis
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Ja chce !
Kocham boczek ^^ I banany xDD <hahaha> |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
Składniki ? 4 duze banany ? sok z 1 cytryny ? szczypta chili w proszku ? 3 lyzki rumu lub koniaku ? 4 lyzki ostrego keczupu ? 24 cienkie plasterki boczku ? 1 lyzka oleju Etapy przygotowania 1. Banany obrac ze skorki, kazdy pokroic na 6 kawalkow. 2. Sok z cytryny wymieszac z alkoholem i chili. Do przygotowanej marynaty wlozyc owoce, przykryc, odstawic na 2 godz., aby przeszly smakiem zalewy. 3. Blache do pieczenia wylozyc folia aluminiowa, posmarowac olejem. 4. Plastry boczku posmarowac cienko keczupem, owinac nimi kawalki bananow. Reszta keczupu posmarowac boczek z wierzchu. 5. Ulozyc owoce na blasze, piec ok. 15 min. w temp. 225°C, az boczek bedzie chrupiacy. 6. Przelozyc banany na talerze, oproszyc chili (ewentualnie curry). Podawac gorace. -------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| ghosti |
|
![]()
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 77 Nr użytkownika: 1 Dołączył: 5-June 07 |
az mnie ciarki przeszly : )
-------------------- For it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
|
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
ograniczyłbym się do samego rumu^^
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
może jeszcze jakieś przepisy z boczusiem
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| MarchEwka |
|
![]()
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 1059 Dołączył: 17-November 11 |
Ale ktoś musial mieć fantazję, aby wymyśleć taki przepis.
Banany + keczup to dla mnie totalna abstrakcja :-) |
| Mańka |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 9 Nr użytkownika: 1111 Dołączył: 13-January 12 |
Jak to smakuje?? bo szczerze było by mi bardzo cięzko chyba się spróbować... ale z drugiej strony moze to wezwanie kulinarne nie było by takie złe
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y