left popOrange logo_right

Reply to this topicStart new topicStart Poll

left > Bijatyki seperate right
Ogórek
Quote Post

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 506

Witam wszystkich !

Jestem Adam, mam 14 lat i mieszkam w Radomiu. Nigdy z nikim się nie biłem. Zawsze myślałem, że tylko prymitywy używają pięści. Okazuje się, że rzeczywistość często zmusza nas do tego. Co więcej czytająć różne fora znalazłem wypowiedzi, w których dziewczyny podkreślają, że facet MUSI umieć posługiwać się pięścią. Poza tym koledzy często rozmawiają na te tematy opowiadając o swoich "solówach". sad.gif
W klasie jestem lubiany, zawsze jak ktoś do mnie podskakuje to podchodzi kilka osób
i mówią "Co chcecie od Adama ?". Na prawdę jest to miłe, ale co się stanie gdy będę sam ? Co gorsze mówią, że powinienem umieć się bić, ponieważ jestem wysoki, mam dobrą figurę, nie jestem tłusty, ani chudy. Ostatnio przydarzyła mi się przykra sytuacja, gdzie koledzy celowo podpuścili mnie bym zaatakował kolesia. Doszło do kłótni i zaczęło się... ja tylko odpychałem przeciwnika, zaś ten atakował mnie.
Nie umiem strzelić gały prosto w twarz, ponieważ mam jakiś opór. Coś mówi "nie" i tylko odpycham przeciwnika tracąc przewagę. Do niczego większego nie doszło, ale zapewne przegrałbym. Źle się z tym czuję. Pewnie wszyscy uważają mnie za mięczaka...
Cóż przynajmniej rozwijam się intelektualnie...
Dziękuję za odpowiedzi. Proszę o SZCZERE odpowiedzi.
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0344 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y