![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| Epitafium |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 179 Nr użytkownika: 152 Dołączył: 31-May 08 |
"Kilka lat temu pojawiła się w USA moda na Body Modification, czyli modyfikację ciała. To dość makabryczna odmiana piercingu - jej zwolennicy wbijają sobie w ciało dziesiątki kolczyków, robią otwory, tworzą blizny, przekłuwają organy nitami, pierścieniami i śrubami. Niektórzy wszcepiają sobie pod skórę implanty ze stali chirurgicznej, które tworzą wypukłości, np. rogi na głowie".
Co sądzicie o tym rodzaju "upiększaniu się"? Wiele razy słyszałam, ze Ci ludzie są chorzy, że to kaleczenie własnego ciała... Może oni po prostu chcą się wyróżniać? A może to zwykła głupota? (Jeśli ktoś nie wie o czym mowa to można na ten temat poczytać w internecie lub pooglądać zdjęcia nawet w google grafika). |
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
No widziałem takie rzeczy i chyba był ostatnio odcinek o czymś takim w 'rozmowy w toku' Tak zbytnio tego nie pochwalam i zbyt to dla mnie drastyczne .Sczególnie w przypadku gdy Ci ludzie usuwają sobie fragmenty skóry czy nawet języka ;/ Nie sądze by ludzkie ciało potrzebowało takich upiększeń i raczej jest to bardziej niewygodne niż fajne. No ale niktórzy ludzie mają wręcz zboczenie czy fobie na punkcie zmieniana swojegho ciała ...dla nich to coś fajnego i nie chcą być normalni.
|
| Haniuś_ |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 19 Nr użytkownika: 197 Dołączył: 19-June 08 |
Lubię piercing ale, to już jest przesada ;| .
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
O Boże, bleee.
x/ |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Chciałem kiedyś mieć kolczyk w brwi, ale jakoś zrezygnowałem, jak starzy powiedzieli, że mnie z domu wygonią xD
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
A ja sobie 1 lipca robię kolczyka w wardze ^^
Już się doczekać nie mogę Oczywiście rodzice nic nie wiedza, dowiedzą się w odpowiednim czasie(tj, jak już wrócę przekłuta xD) |
| Ashande |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 231 Nr użytkownika: 93 Dołączył: 9-April 08 |
Najlepiej postawić przed dokonanym czynem to już nic nie zrobią xD
A co do tematu, fajne to jest jak się patrzy, ale w życiu bym se tego nie zrobiła O.o" |
| Mandarino |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 246 Dołączył: 17-July 08 |
A mi się to nie podoba nawet wtedy, gdy tylko na to patrzę...
bleeee. -------------------- ![]() Pieniądze szczęścia nie dają. Dają je dopiero zakupy. Marylin Monroe *** Bo z Tobą jakoś mi lepiej tu. =* |
| kajusa |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 317 Dołączył: 17-November 08 |
jak to mówią . Każdy robi to co lubi.
|
| AngeLolNoTonight |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 30 Nr użytkownika: 319 Dołączył: 18-November 08 |
OMG to straszne
osobiscie mam kolszyka w pepku jezyku w uszach i karku ale nigdy nie dałabym zrobic sobie ze swojego ciała totalnego sita... kolczyki to jedno a robienie olbrzymich dziur w ciele i oszpecanie go to drugie |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
jak to w karku?
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| AngeLolNoTonight |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 30 Nr użytkownika: 319 Dołączył: 18-November 08 |
no wkarku z tyłu na szyji....
|
| Lori |
|
![]()
Eee..
Daj zdjęcie ^^ Nie widziałam nigdy w karku |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
ty naprawde jesteś szalona
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| AngeLolNoTonight |
|
![]()
aktualnie nie mam zdiecia ale jak tylko bede miała chwilke to sobie zrobie i wkleje
|
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y