![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() |
| MadziuSia14 |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 13 Nr użytkownika: 565 Dołączył: 24-May 09 |
Napiszcie co sądzicie o chłopakach? Jacy oni są? Co Was najbardziej w nich wkurza? Jakie mają zalety i wady? Czu uważacie, że są skomplikowani?
|
| Olcia |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 30 Nr użytkownika: 215 Dołączył: 29-June 08 |
Jacy oni są? - Każdy jest inny: Niektórzy są: 1. przystojni ale głupi 2. paskudni ale mądrzy 3.przystojni i mądrzy 4. paskudni i głupi ( jest tych typów mnóstwo) Co Was najbardziej w nich wkurza?- To że próbują dorównać innym, udawaj ą często twardzieli co czasem od zniechęca dziewczynę. Jakie mają zalety i wady?- to zależy od chłopaka...i to każda dziewczyna musi ocenić jakie ma chłopak zalety a jakie wady.... Czu uważacie, że są skomplikowani? Chłopak na pewno jest mniej skomplikowany niż kobieta..... |
| Lady K. |
|
![]()
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 634 Dołączył: 4-January 05 |
Mnie w facetach wkurza to ze sie bez przerwy popisuja
|
| karolinaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 44 Nr użytkownika: 692 Dołączył: 28-March 10 |
Każdy chłopak jest inny i żaden nie jest chodzącym ideałem
jeden jest głupi ale łądny no i za to go kochamy a tak nie powinno być ja lubię wybierać po wyglądzie i nie wiem dlaczego ma w sobie to coś nie . ? PRzystojny , mądry , ale lubi się popisywać , każdy taki jest ale też na coś zasługuje |
| malwinka12 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 837 Dołączył: 8-March 11 |
Mnie też najbardziej drażni popisywanie się..
-------------------- |
| olaxce |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 7 Nr użytkownika: 854 Dołączył: 29-April 11 |
Mnie też wkurza jak się popisują..
|
![]() |
![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y