![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Epitafium |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 179 Nr użytkownika: 152 Dołączył: 31-May 08 |
Jakie jest Wasze ulubione ciasto?
A może sami pieczecie? Ja osobiście muszę się przyznać, że nie piekłam nigdy ciasta. ^^ Lubię większość ciast, oprócz ciast z makiem lub galaretką. |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Nie umiem piec ciast. Ogólnie w kuchni mam dwie lewe ręce xD
A ulubione to hmm... Serniki, każdego rodzaju. Uwielbiam! -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Kocham jeść ciasta.
I sama dużo umiem zrobić. Najbardziej lubię z bitą śmietaną i z owocami ^^ |
| Ashande |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 231 Nr użytkownika: 93 Dołączył: 9-April 08 |
Ja lubie prawie każde, ale serniki tak średnio ;] A sama pies nawet umiem, jak mam przepis w ręce wszystko zrobie
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Pamiętam moje pierwsze upieczone "ciasto".
Zupełnie mi nie wyszło, więc wyrzuciłam w siatce obok takiego kontenera na śmieci. I potem patrzę przez okno a idzie jakiś piesek biedny i wskoczył na ten worek i już myślałam, że zje to ciasto. A On je osikał!! To było straszne ^^ |
| Epitafium |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 179 Nr użytkownika: 152 Dołączył: 31-May 08 |
Lori, to ciężkie doświadczenie z ciastem na pewno zachwiało Twoją psychiką... ;P
Ja nawet nie próbowałam piec. : D Chyba z lenistwa... ;P |
| Lori |
|
![]()
Tak, prawie się przez to zamknęłam w sobie.
Ale jakoś wzięłam się w garść i moje teraźniejsze ciasta są bardzo dobre ^^ |
| julkaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 82 Nr użytkownika: 229 Dołączył: 4-July 08 |
Szarlotka mojego wykonania xDD
|
| Kochanka Szatana... <3 |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 23 Nr użytkownika: 414 Dołączył: 4-February 09 |
Moje pierwsze ciasto było PRZEPYSZNE ... hahahahha tylko, że zapomniałam dodać proszku do pieczenia...
A moje ulubione ciasto to Milky Way i tort mojej mam -------------------- (...) I wtedy ją pocałował
gdzie morze kończy się Jej usta słabe i blade I jego oczy nabiegły łzami Ostatni pocałunek był tak dawno Ostatni pocałunek Nie przypomina sobie więcej <3 <3 <3 :* |
| werkaa |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 18 Nr użytkownika: 421 Dołączył: 10-February 09 |
Sernik z brzoskwiniami mojej mamy rządzi! Mniam mniam, a na wierzchu posypka z wiórków kokosowych
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y