![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
tak jak w temacie
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| ghosti |
|
![]()
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 77 Nr użytkownika: 1 Dołączył: 5-June 07 |
dzis obiad pt. "inwencja wlasna", czyli co sobie zrobisz, wyszla jajecznica na masle, na cos ambitniejszego zbraklo sil
-------------------- For it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Jesz obiad o 1 w nocy?
x) |
| ghosti |
|
![]()
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 77 Nr użytkownika: 1 Dołączył: 5-June 07 |
oj mialem na mysli dzien poprzedni, troszke sie spoznilem
a o 1 zdarza mi sie czasem, ale to raczej taka druga kolacja xD, zreszta w nocy sie bardzo przyjemnie siedzi -------------------- For it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Ja dzisiaj smażyłam sobie naleśniki o 2 w nocy .
x) Mniam mniam. Byłam taka samotna bo wszyscy gdzieś pojechali i stwierdziłam, że jak będę jadła to będzie mi raźniej xD |
| Kochanka Szatana... <3 |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 23 Nr użytkownika: 414 Dołączył: 4-February 09 |
Zupka Knorr Gorący Kubek
-------------------- (...) I wtedy ją pocałował
gdzie morze kończy się Jej usta słabe i blade I jego oczy nabiegły łzami Ostatni pocałunek był tak dawno Ostatni pocałunek Nie przypomina sobie więcej <3 <3 <3 :* |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y