![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| dormeo |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 124 Nr użytkownika: 63 Dołączył: 4-February 08 |
Macie jakieś pomysły, co można zorganizować na rocznice dla zakochanych gołąbków?
|
| dormeo |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 124 Nr użytkownika: 63 Dołączył: 4-February 08 |
Nikt mi nie pomoże?
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Ale, że Ty jesteś jednym z tych "gołąbków" ??
xDD |
| dormeo |
|
|
No tak
|
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
No coż na rocznice dobre jest miejsce które pozytywnie wam się kojaży z waszym związkiem np. miejsce w którym się poznaliście albo miejsce waszej pierwszej randki. Można też pomyśleć nad czymś romantycznym - jesłi w okolicy jest jakieś odosobnione miejsce z łądnym widokiem zrobić sobie mały piknik na środku kocu postawić jakiś skromny flakonik z różą i wziąść w koszyk jakieś drobne przekaski i podziwiać z ukochaną zachód słońca. Do tegop wynająć jakiegoś skrzypka - w szkole napewno jest ktoś kto umie grać na szkrzypkach może akurat zgodzi się za pare złotych zagrać wam coś romantycznego, można też poszukać takiego chętnego w szkole muzycznej .Od razu można najpierw wszystko przygotować i zostawić pilnowane przez skrzypka , a dziewczynie zrobić niespodzianke prowadząc ja w to miejsce.
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Haha ja Wam mogę zagrać na pianinie, ale musiałabym je jakoś przytargać na tą "polanę" xD
|
| dormeo |
|
|
Hehehe, no nic - to juz jutro, wiec ede improwizowal
|
| karolinka90 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 7 Nr użytkownika: 208 Dołączył: 24-June 08 |
Napisz, jak Ci poszło:) Strasznie jestem ciekawa! A swoją drogą ja w ubiegłym roku ubrałam się tak jak on lubi mnie widzieć najbardziej, pięknie umalowałam, zawiązałam wstążeczkę na szyi... i ponoć byłam najlepszym prezentem:) Do siebie dołączyłam wykonaną przez siebie - instrukcję obsługi - mnie:)
|
| Lori |
|
![]()
Jakie romantyczne x(
|
| dormeo |
|
|
ja tez zawiazalem, ale...oczy. Wsadzilem do samochodu i...wywiozlem. Tam odpowiednie osoby zrobily co trzeba
Gdy sciagnalem jej opaske z oczu byla 120 m. nad ziemia. 3, 2, 1...bungeee |
| Lori |
|
![]()
O nie.
Jak super xDD |
| ewkaaa88 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 817 Dołączył: 5-February 11 |
ewkaaa88
oczywiscie my z ukochanym na nasza rocznice pojechalismy na tor i smigalismy autami gdzie pod maską jest 400 KM dlatego iz nas to bardzo interesuje uwielbiamy wyscigi i powiem to był odpowiedni pomysł mamy nagranie z naszej jazdy a przed jazda mielismy szkolenie swietna sprawa i duzo mozna sie dowiedziec na stronie motoprezent.pl polecam-)))) |
| reksik |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 7 Nr użytkownika: 800 Dołączył: 24-December 10 |
romantyczna kolacja to jedno, ale romantyczna kolacja z szampanem np. na szczycie góry to co innego ;) pomysł z piknikiem też kozak
do tego rzecz jasna warto mieć jakiś prezent, dla niego np. piersiówkę, dla niej może być ramka ze wspólnym zdjęciem, kobiety to irracjonalnie wręcz lubią ;) uniwersalnym prezentem są dobre markowe kosmetyki (na superpharmie jest promocja walentynkowa m.in. na Calvina Kleina) albo np. kalendarz ze wspólnymi zdjęciami |
| mocca |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 1027 Dołączył: 10-October 11 |
Proponowałabym pierścionki, albo może jakaś biżuteria?
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y