![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| TomeQ152 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 56 Nr użytkownika: 282 Dołączył: 6-September 08 |
Co sądzicie o kolczykowaniu chłopaków , właśnie jak to widzicie w waszych oczach ?
P.S. Ja chciałem zrobić sobie ćwieka w brwi ale odpuściłem , zainwestowałem w telefon ;) -------------------- "Chciałem zmienić świat , ale Bóg nie dał mi kodu źródłowego"
|
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Też chciałem sobie przekłuć brew, ale teraz jakoś przeszła mi zajawka. Do kolczyków nic nie mam, oby nie robić choinki z twarzy
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Matko święta.
Przekłuwajcie sobie brwi! Czemu zrezygnowaliście?!! Kocham jak chłopak ma kolczyka we brwi Albo w wardze. xD |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
bleeeeee ochyta nie lubie takiego czegoś
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| whydack |
|
![]()
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 294 Dołączył: 27-October 08 |
Kolczykowanie?Czemu nie,to nic takiego przeciez.Chcialem miec kolczyka w brwi,sam sobie przebilem brew,a pozniej to juz nie boli
Jak widac mam nadal kolczyka i czuje sie z tym wysmienicie.Pozdrawiam |
| LeeBrown |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 24 Nr użytkownika: 431 Dołączył: 20-February 09 |
kolczykuje sie bydlo a nie ludzi jesli juz to moze sobie dziewczyna zrobic kolczyka w pepku albo w jezyku i to jest nawet sexowne
|
| sunny_bunny |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 24 Nr użytkownika: 330 Dołączył: 26-November 08 |
Osobiście do kolczykowania nic nie mam bo każdy niech sobie robi na co tylko ma ochotę. Ale jesli chpodzi o moja opinię, to nie podobają mi się jakoś bardzo, czasami natomiast komuś pasuje i wtedy jest naprawde ok;)
|
| gabunia |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 20 Nr użytkownika: 549 Dołączył: 13-May 09 |
no i dobrze zrobiłeś a kodu to i tak nikt nie ma pozdrawiam mój kumpel ma tam i strasznie teraz sie jeży
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y