![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
tak jak w temacie
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
ze jest chamski i straszny ważniak
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Jak ma krzywe zęby ^^
A z charakteru to gdy jest zbyt pewny siebie. |
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
charakter:
wymądrzały zbyt pewny siebie (oczywiscie podkreslam że gdy przesadza juz z tym) ma cholernie zjebani* niską samoocene!!!!!! <-to przede wszystkim ==" z wyglądu: gdy jest łysy napakowany...xP gdy wygląda jak cielak... choc jeżeli chodzi o wyglad to trudno też mówić bo w koncu za wygląd nie mozna jedynie kochać |
| Zorra |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
Tak od razu to staramsię, zeby mnie nic nie odrzucało bo w końcu każdego trzeba choć trochę poznać zanim sie wyda o nim opinię. Na dłuższą metę na pewno wkurza mnie jak chlopak jest ciapowaty, niezaradny, nie wychodzi z żadną inicjatywą, jest bierny wobec wszystkiego. Pewnośc siebie uważam raczej za zaletę i to nawet presadną, raczej lubie takich ludzi. Co do wyglądu to hmm każdy ma swój styl i potrafię to zaakceptować, nie za bardzo przepadam za przesadnie białą karnacją i w ogóle jasnymi oczami/włosami it akie tam ale czy to jest ważne? Jeśli facet ma fajny charakter to tak naprawde na wyglądzie mi nie zależy:)
-------------------- "me gusta ser una zorra"
|
| kajusa |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 317 Dołączył: 17-November 08 |
Kiedy za bardzo kozaczy ;) a nie ma podstaw.
|
| Gabrielle |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 40 Nr użytkownika: 355 Dołączył: 20-December 08 |
Przeklinanie, "lansowanie się" bez podstaw, przerost ego względem IQ, brak zainteresowań, poczucia humoru i zbyt poważne podejście do życia, nieumiejętność rozbawienia mnie i wciągnięcia w dyskusję.
Łysy łeb, kark, dres... to zawsze ciągnie za sobą pewne ograniczenia umysłowe ;-), wszystkie inne typy wyglądowe akceptuję, o ile facet nie jest megaszpetny jest OK... |
| vivi |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 27 Nr użytkownika: 362 Dołączył: 22-December 08 |
Moja kuzynka ostatnio gadała z takim kolesiem (a ja niestety musiałąm tego słuchać), który co chwile przeklinał, ciągle, mam na myśli co drugie słowo na k. Masakra...Przyznam się, że ja dosyć często przeklinam, zwłaszcza jak się zdenerwuje, ale po tamtej rozmowie byłam tak bardzo zdegustowana i zniesmaczona, że wogule przestałam klnąć...
-------------------- Nie ma to jak polska poilcja...zawsze na czasie http://www.zletrafiles.pl/galeria,9204.html,1 :D
Wiedzą jak rozbawić publikę...hi hi |
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
ja bym wybuchła śmiechem xDDD jak zawsze gdy takie cosie słyszę xD
|
| vivi |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 27 Nr użytkownika: 362 Dołączył: 22-December 08 |
A mi byłoby głupio tak...bo go znałam...trochę
-------------------- Nie ma to jak polska poilcja...zawsze na czasie http://www.zletrafiles.pl/galeria,9204.html,1 :D
Wiedzą jak rozbawić publikę...hi hi |
| Wing |
|
![]()
to ja bym wyszła z pokoju..niby do łazienki ;p
|
| Gabrielle |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 40 Nr użytkownika: 355 Dołączył: 20-December 08 |
vivi, jakie głupio ;-) trzeba pouczać ludzi.... samego wybuchu śmiechu by pewnie nie zrozumiał, ale myślę, że po odpowiednio cynicznym komentarzu jest szansa, że by się zreflektował.
|
| kobial |
|
||
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 380 Dołączył: 6-January 09 |
Słowa idealnie pasujące pod moją wypowiedź, miałem pisać ale rozmyśliłem się bo przeczytałem wyżej;) -------------------- --->Cytaty o bashu są akceptowane jak wyżej. <---xd
|
||
| Gabrielle |
|
|
ciapowaty, niezaradny, nie wychodzi z żadną inicjatywą, jest bierny wobec wszystkiego - mój kuzyn taki był :-P teraz trochę się zmienił... ale generalnie złoty człowiek, do rany przyłóż... ale właśnie przez te swoje cechy nie mógł długo znaleść dziewczyny - był zbyt kochany i za bardzo chciał sie dostosowywać do wszystkiego. Teraz na szczesie ma sie dobrze
|
| Fallen Angel |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 385 Dołączył: 11-January 09 |
Mnie odzuca jak chlopak widzi tylko swoj czubek nosa i nic poza nim... uwaza sie za najlepszego, szpanuje wszystkim czym sie da, a gdyby chcialo sie z nim pogadac, to okazaloby sie ze ma on nic do powiedzenia.
|
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y