left popOrange logo_right

Reply to this topicStart new topic

left > Co Z Tym Zrobić? seperate right
daria012
Quote Post

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 575

Hej.Mam problem.Kocham się w koledze ponad 2 lata.Chciałabym żeby coś z tego było,ale nie wiem czy on wogóle myśli o tym w ten sposób.Rok temu w wakacje miło nam się gadało,on nawet objął mnie za ramię a na pożegnanie podaliśmy sobie rękę i dłuższą chwilkę patrzyliśmy sobie w oczy.
Tak normalnie to rzadko piszemy,no tylko jak jest okazja.Mi na nim zależy
Chciałabym się was poradzić jak mam potraktowac jego zachowanie tzn chodzi mi o te gesty,,czy one coś znaczą?Czy lepiej go sobie odpuścić?? sad.gif
PMEmail Poster
MadziuSia14
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 565

Hej. . biggrin.gif
Z tego co piszesz to te wszystkie gesty z jego strony były miłe, ale one miały miejsce rok temu... Prawie nie macie kontaktu, ponieważ piszesz, że rzadko się oddzywa. Jakby mu zależało czy coś by do Ciebie czuł to by do Ciebie pisał i Wasza znajomosc nabrała by tempa. Niestety taka jest prawda..:-) Napisz do niego, pogadajcie tak o wszytskim i o niczym...smile.gif Zapytaj czemu się nie oddzywa.. Wkońcu "Raz się żyje" nie? Jak będzie miał ochote to następnym razem on 1 napisze, a jak nie to znaczy, że nic z tego nie będzie. Powodzenia smile.gif
PMEmail Poster
Judi
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 579

hmm...MadziuSia14 ma racje... ;)
warto ryzykowac... napisz ;P
PMEmail Poster
wacek
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 689

Dziewczyno... Zacznij działać. Im więcej cię będzie koło niego tym lepiej. Wtedy albo cię polubi jeszcze bardziej, albo da ci do zrozumienia, że nic dla niego nie znaczysz.

--------------------
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topic

[ Script Execution time: 0.0366 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y