![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() |
| daria012 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 575 Dołączył: 3-June 09 |
Hej.Mam problem.Kocham się w koledze ponad 2 lata.Chciałabym żeby coś z tego było,ale nie wiem czy on wogóle myśli o tym w ten sposób.Rok temu w wakacje miło nam się gadało,on nawet objął mnie za ramię a na pożegnanie podaliśmy sobie rękę i dłuższą chwilkę patrzyliśmy sobie w oczy.
Tak normalnie to rzadko piszemy,no tylko jak jest okazja.Mi na nim zależy Chciałabym się was poradzić jak mam potraktowac jego zachowanie tzn chodzi mi o te gesty,,czy one coś znaczą?Czy lepiej go sobie odpuścić?? |
| MadziuSia14 |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 13 Nr użytkownika: 565 Dołączył: 24-May 09 |
Hej. .
Z tego co piszesz to te wszystkie gesty z jego strony były miłe, ale one miały miejsce rok temu... Prawie nie macie kontaktu, ponieważ piszesz, że rzadko się oddzywa. Jakby mu zależało czy coś by do Ciebie czuł to by do Ciebie pisał i Wasza znajomosc nabrała by tempa. Niestety taka jest prawda..:-) Napisz do niego, pogadajcie tak o wszytskim i o niczym... |
| Judi |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 579 Dołączył: 6-June 09 |
hmm...MadziuSia14 ma racje... ;)
warto ryzykowac... napisz ;P |
| wacek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 689 Dołączył: 21-March 10 |
Dziewczyno... Zacznij działać. Im więcej cię będzie koło niego tym lepiej. Wtedy albo cię polubi jeszcze bardziej, albo da ci do zrozumienia, że nic dla niego nie znaczysz.
-------------------- |
![]() |
![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y