![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() |
| xxmooniiczkaxx |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 618 Dołączył: 17-August 09 |
Chodzę z moim chłopakiem od 11 miesięcy i uważam że jest na prawdę wspaniały ale jego znajomy (Bartek) bardzo mi się spodobał, już od 8 miesięcy mi się podoba. Myślałam że to przejdzie z czasem ale niestety nie. Bartek cały czas mówi mi komplementy i jest dla mnie bardzo miły. Ma dziewczyne która jest rok od niego młodsza ale jeżeli gdzieś wychodzimy w czwórkę to cały czas patrzy się na mnie i potrafi powiedzieć przy swojej dziewczynie że jestem od niej ładniejsza tylko mam wątpliwości ponieważ ja jestem od niego młodsza o 4 lata niestety i np. nie mogę spać u niego czy jeździć z nim zawsze na jakieś dyskoteki i do późna zostawać a także jego dziewczyna ma prawo jazdy i zawsze go wozi jak chce się napić piwa a ja nie jestem pełnoletnia więc nie mam prawa jazdy
|
| mlodaxd |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 620 Dołączył: 19-August 09 |
hmm.. ja bym na twoim miejscu Porozmawial z nim szczerze.. Moze nioe bedzie mu przeszkadzalo to ze jestes mlodsza.. a sprecyzowalas swoje uczucie.,.? moze nie warto oklamywac swojego chłopaka.. I wiedz ze prawdopodobmnie gdy bedziesz juz z bartkiem skłocisz go ze swoim dotychczasowym chlopakiem..
musisz sama zdecydowac.. Powodzenia |
| MariMar |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 663 Dołączył: 11-December 09 |
Ja radziłabym Ci na poczyątku wszystko sobie w głowie poukładać. Z kim chciałąbyś tak naprawdę być, którego z nich darzysz większymi uczuciami. Zwróć jednak uwagę na to, że Bartek mówiąc przy swojej dziewczynie, że jesteś od niej ładniejsza, nie szanuje swojej dziewczyny i obraża ją nieco lub stawia w dziwnej sytuacji. Może się przydarzyć, że gdy będzie z Tobą i pozna ładniejszą dziewczynę, będzie wtedy do niej mówił przy Tobie, że jest od CIebie ładniejsza. To świadczy troche o braku kultury, więc zastanów się czy chcesz z nim w ogóle być.
|
| wacek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 689 Dołączył: 21-March 10 |
Pomyśl o jego dziewczynie i o swoim chłopaku zanim zrobisz cokolwiek
-------------------- |
| iwona82k |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 738 Dołączył: 16-August 10 |
Dorosnij:(
|
![]() |
![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y