![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() |
| Olcia |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 30 Nr użytkownika: 215 Dołączył: 29-June 08 |
Ostatnio wszyscy się odemnie odwrócili
Moja najlepsza przyjaciółka kumpel (który się we mnie zabujał ale nic z tego nie wyszło). Nie daje sobie z tym rady. Mam strasznego doła. przecież mówią "Przyjaciel jest po to, by płakać razem z Nim, a nie przez Niego..."(u mnie jest na odwrót) To wszystko jest dla mnie bardzo trudne. nie mam zielonego pojęcia czemu się odemnie odwrócili....Kiedy pytam czy im coś zrobiłam co źle zrobiłam nie chcą gadać na ten temat:( czy ten problem tkwi we mnie??? za jakie grzechy ja tak cierpie??? |
| MariMar |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 663 Dołączył: 11-December 09 |
Widać nie była to prawdziwa przyjaźń i może dobrze, że się skończyła. Może te osoby, w ogóle nie są warte Twojego uczucia i oddania. Nie przejmuj się za bardzo. Postaraj się przeanalizować to, co naprawdę się stało i dlaczego tak się stało.
|
| wacek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 689 Dołączył: 21-March 10 |
Czytając scenariusz twojego życia znalazłem twój błąd!! Na stronie 9652 w 3 akapicie!
Nie wiem jak możesz zadawać takie pytania ludziom, którzy nic nie wiedzą o sprawie... Sama pomyśl co zrobiłaś źle. Może zaczęłaś kręcić z nieodpowiednią osobą? Może byłaś niemiła... nie wiem. -------------------- |
| karolinaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 44 Nr użytkownika: 692 Dołączył: 28-March 10 |
Widocznie to nie była prawdziwa przyjaźń ,
ale nie trzeba się o to martwic , będziesz miała jeszcze wielu , wielu innych przyjaciół , którzy ci pomogą ., ;p |
![]() |
![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y