![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Szarosc |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 675 Dołączył: 23-January 10 |
Hej! niewiem ile jest jeszcze osob na tym forum co wierzy w taka prawdziwa i szcera miloscia..ale ja kiedys taka przezylam zalamalam sie po niej i zrobilam wiele glupstw ktorych dzis zaluje..dzis mam 21lat jestemw stalym zwiazku od ok 2 lat..niewiem czy moge powiedziec ze jestem bo od niedawna podjelam decyzje sie rozejsc..kocham go ponad zycie zmienil wszytskie moje mysli i wogole..ale on sam tez sie zmienil..pzrez moja szcerosc..albo poprostu udawal dobrego..napisalam wyzej i o glupatach a teraz o szcerosci..temu facetowi sadzac ze to ten jeyny wyznalam swoja cala przeszlosc..powiedzialam mu na poczatku zwiazku ze on bedzie moim 6 facetem zjakim miala stycznosc fizyczna..na poczatku bylo oki ale juz od 9 miesiecy slysze ze jestem kurwa:( mimo iz ze staralam mu sie wszytko wytlumaczyc wszystko ze nie robilam tego bo mialam potrzeby tylko dlatego ze myslalam ze to wazne jest w zyciu:(niechce tu sie tlumaczyc bo na to nie ma wytlumaczenia ale zalezalo mi an tym by nikt mnie juz nie zostawil z pwoodu seksu..mimo ze twierdzi moj facet ze to akceptuje w kazdym przyplywie zlosci slysze ze jestem dnem i kurwa ze ja nie amm prawa niczego od niego wymagac..napewno nie tak jak dziewica..ja wiem ze na forum jest z reguly tak ze tu sie pociesza ale ja was prosze os zczerosc ..czy jest kiedys szansa ze jak komus powiem prawde ze pokocha mnie pomimo tego? czy faceci ktorzy tu sa na forum zaaklceptowali by mnie zpowodu np dobrego charakteru i szcerosci a nie patrzac wylacznie na moja ilosc facetow???ja wiem juz co dzis wazne jest w zyciu i napewno nie seks..ale nie umiem cofnac przeszlosci..PROSZE WAS O SZCZEROSC I TAK SIE NIE ZNAMY ZRANIC MNIE NIE MOZECIE TO JUZ ROBIMOJA NAJBLIZSZA OSOBA:(
|
| wacek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 689 Dołączył: 21-March 10 |
Różni są faceci. Ten twój widocznie ma to do siebie, że wyciąga największe brudy nawet na najbliższą osobę podczas kłótni. Nie znaczy to, że nie potrafi kochać i zawsze widzi w tobie kurwę. Nie każdy potrafi panować nad emocjami.
-------------------- |
| checia |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 38 Nr użytkownika: 164 Dołączył: 5-June 08 |
Nawet jesli nie umie panowac nad emocjami to nie usprawiedliwia to go nawet w małym stopniu. Oczywiscie ze sa tacy faceci ktorzy to akceptuja. Ale twoj moim zdaniem nie akceptuje a toleruje a to sa dwie rozne sprawy. Kazdy mia prawo do błedu. Ty go kiedys pomełniłas ale wiesz juz ze to było złe. Twoj facet powinien wiedziec ze to jest watek w twoim zyciu z ktorego nie jestes specjalnie zadowolona, ktorego sie wstydzisz jednak mowisz mu o tym bo go kochasz i jestes szczera. Jestes teraz zupełnie inna osoba. Wiesz jakie sa priorytety. Moze i byłas kurwa (chodz ja uwazam ze do kurwy wtedy było ci jeszcze daleko) ale juz nia nie jestes. Nie ma prawa tak na ciebie mowic. Tolerowanie to troche za mało jak widzisz. Mysle ze dal niego juz zawsze pozostaniesz kurwa. I teraz zadaj sobie pytanie czy chcesz byc z kims kto o tobie tak mysli.
-------------------- "Walka dobra ze złem, to nie legendy
Ja wiem! Którędy przechodzi granica miedzy jawą a snem, A błędy? Zostaw za sobą z tyłu daleko, I choć czasem zło kusi, jak za duży dekolt To zanim wybierzesz plan, spośród wielu planów, Zatrzymaj się na chwile i trzy razy się zastanów..." |
| linek33 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 9 Nr użytkownika: 917 Dołączył: 8-July 11 |
ostatnio dziecko przyszło do mnie z niepokojącym problemem.
po odwiedzeniu strony http://smierc.org córka dwa razy otrzymała taką samą datę... Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik? |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y