![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Zakręcona_Pola |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 444 Dołączył: 27-February 09 |
Często zamiast poświęcić czas na hobby (moje to : jazda konna, pływanie, czytanie książek i słuchanie muzyki) muszę ślięczeć nad książkami. Nie żebym coś miała przeciwko szkole, ale czasem nauczyciele naprawdę przesadają z nauką i zadaniami domowymi. Często nie mam czasu dla siebie.
|
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Zgadza się, w dobrych szkołach nauczyciele często zadają wielkie prace domowe, uważając, że ich przedmiot jest jedyny i najważniejszy, tak zbiera się cała kupa i zaczyna ślęczenie nad książkami do późnej nocy. Ale wychodzę z założenia, że szkoła jest wybierana przez nas i jeżeli nie dajemy sobie rady w danej placówce, to może warto pomyśleć o przepisaniu się do jakiejś z "niższym poziomem", na pewno byłoby lżej.
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| LeeBrown |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 24 Nr użytkownika: 431 Dołączył: 20-February 09 |
lepsze by bylo pytanie kto lubi nauke czy tez szkole heh bo ja takich osob nie znam
|
| Smiley13 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 459 Dołączył: 7-March 09 |
A na mnie uwzieła się babka od polskiego napoczątku była miła cała klasa się śmiała ze jestem jej pupilkiem a pużniej zapytała jaki jest mój ulubiony przedmiot powiedziałam ze Matematyka i powiedziała ,,Acha,, a na lekcj wywołała mnie do odp. no i nieodpowiedziałam na pytanie 3 (bo u na za 3jest jedynka) i dała mi jedynke a przecież odpowiedziałam dobrze
|
| LeeBrown |
|
||
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 24 Nr użytkownika: 431 Dołączył: 20-February 09 |
to trzeba jej pojechac ;) |
||
| łasiczka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 36 Nr użytkownika: 1018 Dołączył: 30-September 11 |
W AP edukacja są dobrze nauczyciele i nie ma problemu z przyswajaniem wiedzy. Przez to mam więcej czasu na przyjemności
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y