left popOrange logo_right

Reply to this topicStart new topicStart Poll

left > Czy Ktoś Jeszcze Nie Lubi Się Uczyć?, nauka... a gdzie czas na hobby? seperate right
Zakręcona_Pola
Quote Post

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 444

Często zamiast poświęcić czas na hobby (moje to : jazda konna, pływanie, czytanie książek i słuchanie muzyki) muszę ślięczeć nad książkami. Nie żebym coś miała przeciwko szkole, ale czasem nauczyciele naprawdę przesadają z nauką i zadaniami domowymi. Często nie mam czasu dla siebie. sad.gif Czy ktoś podziela moje zdanie?
PMEmail Poster
free90
Quote Post

Advanced Member

Grupa: Moderator
Nr użytkownika: 193

Zgadza się, w dobrych szkołach nauczyciele często zadają wielkie prace domowe, uważając, że ich przedmiot jest jedyny i najważniejszy, tak zbiera się cała kupa i zaczyna ślęczenie nad książkami do późnej nocy. Ale wychodzę z założenia, że szkoła jest wybierana przez nas i jeżeli nie dajemy sobie rady w danej placówce, to może warto pomyśleć o przepisaniu się do jakiejś z "niższym poziomem", na pewno byłoby lżej.

--------------------
Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną.
Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko
PMEmail PosterUsers WebsiteAOLYahoo
LeeBrown
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 431

lepsze by bylo pytanie kto lubi nauke czy tez szkole heh bo ja takich osob nie znam biggrin.gif
PMEmail Poster
Smiley13
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 459

A na mnie uwzieła się babka od polskiego napoczątku była miła cała klasa się śmiała ze jestem jej pupilkiem a pużniej zapytała jaki jest mój ulubiony przedmiot powiedziałam ze Matematyka i powiedziała ,,Acha,, a na lekcj wywołała mnie do odp. no i nieodpowiedziałam na pytanie 3 (bo u na za 3jest jedynka) i dała mi jedynke a przecież odpowiedziałam dobrze
PMEmail Poster
LeeBrown
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 431

QUOTE (Smiley13 @ Mar 25 2009, 16:59)
A na mnie uwzieła się babka od polskiego napoczątku była miła cała klasa się śmiała ze jestem jej pupilkiem a pużniej zapytała jaki jest mój ulubiony przedmiot powiedziałam ze Matematyka i powiedziała ,,Acha,, a na lekcj wywołała mnie do odp. no i nieodpowiedziałam na pytanie 3 (bo u na za 3jest jedynka) i dała mi jedynke a przecież odpowiedziałam dobrze

to trzeba jej pojechac ;)
PMEmail Poster
łasiczka
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 1018

W AP edukacja są dobrze nauczyciele i nie ma problemu z przyswajaniem wiedzy. Przez to mam więcej czasu na przyjemności smile.gif
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0523 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y