![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() |
| kwiatek97 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Nr użytkownika: 986 Dołączył: 25-August 11 |
Od wakacji pisze z moim kolegą z byłej klasy. Dziennie potrafimy napisać ze sobą 50 smsów. Mówi, że mnie bardzo lubi. Raz nawet proponował spotkanie, ale odmówiłam, bo wtedy nie mogłam. Zapytał czy może innym razem się z nim spotkam, a ja odpowiedziałam, że bardzo chętnie. Co o tym sądzicie ?
|
| bubek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 14 Nr użytkownika: 1044 Dołączył: 27-October 11 |
To super! Umawiaj się z nim, może wyjść z tego coś fajnego! Skoro chodziliście ze sobą do klasy tzn że już dobrze Cię zna i Ty jego, że to nei jest jakieś małe głupie zauroczenie... A skoro chłopak tak nalega to raczej nie traktuje cię jako koleżankę, przyjaciółkę tylko coś więcej
|
| karolinat |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 969 Dołączył: 5-August 11 |
jak się nie spotkasz to się nie dowiesz:) spotkaj się z nim i wtedy się dowiesz czy to coś poważniejszego czy po prostu przyjaźń
-------------------- Polecam stronę: Katalog firm
|
| foremka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 74 Nr użytkownika: 1127 Dołączył: 3-February 12 |
Jeżeli tak ładnie Ciebie prosi?. to się spotkaj.Zresztą pewnie już to zrobiłaś. I dobrze, będziesz miała z kim wyjść np.do kina,czy do kawiarni.
|
| MaryMariaMara |
|
![]()
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 1132 Dołączył: 15-February 12 |
Myślę, że powinnaś się z nim spotkać.
-------------------- Potrójne M
|
| Ta_Sama |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 1162 Dołączył: 12-April 12 |
Jeśli Ci się podoba i go lubisz to oczywiście się z nim spotkaj
Ale jeśli nie czujesz do niego zbytniej sympatii to wiesz nic na siłe ... Ale jeśli Cię tak prosi i sie nie poddaje to chyba na prawde mu zależy, więc lepiej wykrzystaj tą szanse Powodzenia ! |
| foremka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 74 Nr użytkownika: 1127 Dołączył: 3-February 12 |
I tak piszecie dużo sms-ów, uważam więc ,że jednak lepiej jest się spotkać w realu,niż ciągle doładowywać swoje komórki. Pewnie wyjdzie taniej.
|
![]() |
![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y