![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| miss.sunshine |
|
![]()
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 443 Dołączył: 27-February 09 |
Witajcie!
No cóż miło mi Was poznać itd Parę słów o sobie: jestem miss sunshine, jestem zawsze sobą, nie można mi się oprzeć... Poza tym (na codzień) jestem zwyczajną nastolatką(no może nie aż tak zwyczajną), lubię poszaleć w klubach, kocham kino i samoloty, a reszta wyjdzie w praniu. Miss Sunshine Jestem jak Marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez ... Jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ... Jestem jak speed - nie dam Ci zasnąć do rana ... Jestem jak heroina - gdy mnie spróbujesz będziesz chciał więcej ... Jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym ... Jestem jak toulen - zjadam parę Twoich wyrazów ... Gdy jesteś blisko mnie jestem jak crack - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ... "Nienawidzisz mnie" ? Proste! To nie jest mi obce! |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Mam nadzieję, że nie grozi mi uzależnienie.
Witam -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Epitafium |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 179 Nr użytkownika: 152 Dołączył: 31-May 08 |
Cześć.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y