![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
właśnie co o tym myślicie jak dziewczyna upija się na imprezie i wogóle dużo pije
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
Żal mi takich dziewczyn
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Myślę, że to trochę dziwnie wygląda.
To znaczy ja tam na obozie trochę piłam, ale miałam tak że np. po 10 kieliszkach tequili i kilku piwach w ogóle nie byłam pijana. Serio. To było straszne. Wszyscy upici byli tylko ja taka jedyna normalna ^^ No ale wracając do tematu. Gdybym była chłopakiem nie chciałabym żeby moja dziewczyna się pijała na każdej imprezie. x) |
| jared |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 20 Nr użytkownika: 278 Dołączył: 17-August 08 |
hm, uważam że wszystko jest dla ludzi.
tylko, że nie wolno przesadzać. nie mam nic przeciwko dziewczynom, które spożywają alkohol, ale z umiarem . |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Pić może, to nic złego, ale bez przesady. Widok przewalającej się dziewczyny u boku prawie trzeźwego chłopaka nie należy do najprzyjemniejszych.
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| TomeQ152 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 56 Nr użytkownika: 282 Dołączył: 6-September 08 |
Dla mnie to jest lekka przesada , nie cierpię jak dziewczyny piją na umur.
-------------------- "Chciałem zmienić świat , ale Bóg nie dał mi kodu źródłowego"
|
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Ogólnie to dziewczyny nie piją na umór i pilnują się dużo bardziej niż chłopaki jeżeli chodzi o alkohol ale jak już przesadzą to co ? Wszystko jest dla ludzi. Żyjemy przecież w Polsce tu picie czy to młodzieży czy dziewczyn nikogo nie dziwi.
|
| Tango1 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 114 Nr użytkownika: 258 Dołączył: 22-July 08 |
Uwielbiam alkoholiczki hehe (żart)
Większość facetów nie lubi pijących dziewczyn może dla tego ze średnią przyjemnością jest odprowadzanie do domu narąbanej dziewczyny a może dla tego że boją się tego że dziewczyna będzie miała lepszy łeb do picia od niego -------------------- |
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
haha . Odprowadzanie narąbanej dziewczyny do jej domu może być bardzo ..rozrywkowe ;] nie licząc żygstopów. W każdym bądź razie nie jest nudno. Co do tego to może jest i wstyd jak dziewczyna ma lepszy łeb do picia niż Ty ale z drugiej strony budzi respekt i podziw ;]
|
| Darek |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 405 Dołączył: 27-January 09 |
moim zdaniem najgorsze co moze byc to jak dziewczyna pije czy pali. Mnie to śmieszy jak takie dziewczyny udaja że są dorosłe a tak naprawde to sa same guwniary. nie rozumiem ich co one chcą udowodnic, ja tak naprawde myśle ze chca się popisywac. ja w tym nie widze nic sensownego najpierw pijesz i masz fajną zajawke a na drugi dzień wytrzymać się nieda z bólu. a później opowiadaja i chwalą się wszystkim co one nie potrafią.
|
| pimpek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 11 Nr użytkownika: 500 Dołączył: 2-April 09 |
nie przystoi ale co zrobić
|
| gradient |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 22 Nr użytkownika: 437 Dołączył: 25-February 09 |
Nawalone laski nie budzą szacunku raczej. alkohol jest dla ludzi, ale lepiej wiedzieć kiedy powiedzieć STOP. jeśli już ma ochotę taka się narąbać, to niech to będzie w kameralnym gronie i w domu, a nie w klubie, na mieście, żeby wszyscy widzieli jak nisko upadła. taka nawalona laska na mieście, to łakomy kąsek dla napalonych kolesi, którzy myślą tylko jak zaliczyć laskę w klubie. generalnie lepiej jest znać umiar i swoje możliwości.
-------------------- |
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 151 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem... nie widzę nic złego w wypiciu lampki wina do kolacji czy na spotkaniu ze znajomymi, ale upijanie się? nie nie, to nie w moim stylu
-------------------- www.imago-studio.pl
|
| Kolik |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 49 Nr użytkownika: 758 Dołączył: 6-October 10 |
A jaka różnica czy do nieprzytomności upija się kobieta czy mężczyzna? To bez znaczenia. Alkohol jest dla ludzi ale dla ludzi rozsądnych. Każdy musi mieć tą jedną wpadkę i przesadzić z ilością bo to chyba najlepsza lekcja, która powinna dać do myślenia. Ale jeśli jeden, drugi, trzeci raz człowiek nic sobie z tego nie robi to chyba czas pomoc specjalisty. Bo sam nie przestanie...
|
| Jola_434 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Nr użytkownika: 761 Dołączył: 19-October 10 |
bez komentarza........, takie dziewczyny nie mają szacunku do siebie
|
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y