![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Gabrielle |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 41 Nr użytkownika: 355 Dołączył: 20-December 08 |
Używacie etui? Długo sądziłam, że to mało praktycznie, ale jednak stwierdziłam, że się przydaje. :-) Szukam jakiegoś ładnego dla siebie, ale Allegro i wszystkie inne tego typu sprawy wydają się być mało pomocne. Może ktoś z Was trafił na jakąś stronę gdzie można pooglądać jakieś fajne wzory?
|
| sunny_bunny |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 24 Nr użytkownika: 330 Dołączył: 26-November 08 |
Ja nie używam. Jestem przeciwko wszelkim rodzaju etui, pokrowcom, ponieważ wychodzę z założenia, że telefon używam ja i mi etui prseszkadza. tak samo jak ktos w nowym aucie pokrowce zaklada i zamiast jezdzic z fajna tapicrka, to "utrzymuje auto dla przyszlego kupca"/\... ale jest to moje sybiejtywne zdanie ;)
|
| Gabrielle |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 41 Nr użytkownika: 355 Dołączył: 20-December 08 |
Ja nie utrzymuję "samochodu" dla przyszłego kupca, tylko dla siebie :-P mój poprzedni telefon wyglądał badzo szybko tak, że na ekranie mało co mogłam przeczytać. Więc teraz zanim doprowadzę nowy do takiego stanu chyba jednak zdecyduję się go w coś oblec... fakt, całkiem wygodne to to nie jest, ale ma zastosowanie praktycznie, bo okraszony rysami ekran wygodny nie jest tym bardziej. Zdaję sobie sprawę z tego, że to moja osobista przypadłość :-P
|
| sunny_bunny |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 24 Nr użytkownika: 330 Dołączył: 26-November 08 |
Ja tylko wyraziłem swoje zdanie. Jeśli ktoś uważa, e etui/pokrowce są dobre dla niego, to nie mam nic przeciwko. W końcu wszystko jest dla ludzi
|
| Lula |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 18 Nr użytkownika: 350 Dołączył: 19-December 08 |
ja, ja używam!
o taką skarpetę, o jak jest na dole tej strony http://tiny.pl/6s4p |
| panna_lilianna |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 352 Dołączył: 20-December 08 |
faktycznie jeżeli chodzi o etui na telefon mało kto ich obecnie używa. Co innego jak miało się jeden telefon bez szybkich perspektyw na zakup nowego ;) ale z tego linka co ktoś tutaj podesłał można wybrać całkiem ciekawe wzory...i nie tylko na telefon.
|
| Gabrielle |
|
|
A no nie tylko :-D Ja jestem po prostu zbyt zdolna na to, żeby pozwolić sobie na noszenie telefonu bez żadnej ochrony. Fajne są wzory na tej stronie, chyba nawet gdzieś torby z tej serii widziałam... etui też pewnie były, zwrócę uwagę następnym razem jak przyuważę torby.
Który wzór Wam się podoba? Lula, taka jak na dole? Czyli taka jak która? |
| Lula |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 18 Nr użytkownika: 350 Dołączył: 19-December 08 |
ta w prawym dolnym rogu
a co do perspektyw nowego telefonu - ja za bardzo nie mam... bida piszczy w portfelu... |
| aysia |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 680 Dołączył: 8-February 10 |
|
| karolinat |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 969 Dołączył: 5-August 11 |
etui do telefonu to bardzo fajna sprawa. mam dotykowy telefon i nie wyobrażam sobie noszenia go w torebce bez etui
-------------------- Polecam stronę: Katalog firm
|
| foremka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 74 Nr użytkownika: 1127 Dołączył: 3-February 12 |
Też mam dotykowy,spód ma w plastykowej takiej jakby foremce.Ale mimo tego i tak mam etui,po to tylko,żeby nie zarysować ekranu.A takie etui kupiłam po prostu w punkcie naprawiającym i pośredniczącym w sprzedaży komórek.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y