![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| dosia |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 8 Nr użytkownika: 763 Dołączył: 27-October 10 |
NK było potentatem, a teraz wszyscy moi znajomi kasują tam konta. Przenoszą się na Facebooka. Dlaczego FB jest teraz wybierany przez ludzi? Mi się wydaje, że FB wiele zawdzięcza konkursom. Swoje profile mają tam znane marki, które rozdają fajne nagrody za śmieszne czynności. Np. Heyah daje telefony Nokia C3 za złożenie życzeń. Tymczasem NK wymaga za wiele rzeczy płatności, a trudno tam znaleźć jakikolwiek konkurs. Jakie jest wasze zdanie?
|
| samarek |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 843 Dołączył: 19-March 11 |
Nie słyszałem, żeby na NK były konkursy, ale może to dlatego, że rzadko tam wchodzę. Zdecydowanie wolę Facebooka.
Też widziałem ten konkurs urodzinowy Heyah na FB. Właśnie przejrzałem filmiki, jakie ludzie wysłali i chyba też spróbuję coś nakręcić na szybko. Może się uda wygrać tę Nokię. C3 to spoko model. |
| zielona |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Nr użytkownika: 858 Dołączył: 4-May 11 |
Ja już nie mam konta na NK, wolę Facebooka. Na Facebooku mogę gadać też z ludzmi ze zagranicy, na NK nie. Do tego jest na FB więcej gier online
|
| 0utsider |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 935 Dołączył: 18-July 11 |
Ja zaobserwowałem, że NK jest wybierane przez młodszych internautów gdzieś tak do 15 lat, a ci starsi raczej preferują Facebooka.
-------------------- |
| rmarduk |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 876 Dołączył: 3-June 11 |
Dla mnie oba portale miały już swoje 5 minut.
Teraz kolej na google plus a potem ? Znowu coś będzie co ludzie wybiorą. To jest wyłącznie moda. -------------------- |
| duży nos |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 1011 Dołączył: 27-September 11 |
Zdecydowanie fb ale na pewno nie siedzę dzień w dzien i nie postuje o wszystkich wykonywanych przeze mnie czynnościach. Korzystam tylko po to żeby sobie poczatować ze znajomymi, pośmiać sie z głupich filmików. Super sprawa jak się ma znajomych za granicą, gdyby nie fb to już dawno stracilibysmy kontakt
|
| Drax |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Nr użytkownika: 1092 Dołączył: 18-December 11 |
Facebook! Jestem od niego prawie ze uzalezniony! xD
|
| foremka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 74 Nr użytkownika: 1127 Dołączył: 3-February 12 |
Witam. A ja mam konto i na Facebooku i na Naszej Klasie.Wprawdzie nie wchodzę tam zbyt często,z braku czasu,ale zaglądam niekiedy jeśli mam jakąś nową wiadomość,albo chce sobie pogadać ze znajomymi.Pozdrowionka.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y