![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Ciara92 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 514 Dołączył: 13-April 09 |
|
| anonimowa. |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 572 Dołączył: 2-June 09 |
trudno mi odpowiedzieć na to pytanie..
w chłopaku cenię najbardziej czułość . oczywiście dla mnie charakter odgrywa największą role, a wygląd jest na drugiej pozycjii. mam wiele typów mogła bym dużo wymieniać. ale u mnie w życiu doszło do ostrego przegięcia w stosunku do mnnie [ chodzi o koleżankę młodszą ode mnie o rok i chłopaka starszego od niej od 5 lat ] chłopak podoba się baardzo wielu dziewczyną tylko, że akurat on je ignoruje, ewentualnie manipuluje nimi. Wkurzają mnie bardzzo, ponieważ podniecają się tak bardzo, i obgadują nawet mnie kiedy są obok. To jest chamski ; | |
| Lilu1999 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 582 Dołączył: 9-June 09 |
Dla mnie kazdy facet to świnia i nie wierze w wyjatki bo juz duzo chłopakow poznałam i troche wiem o nich i kazdy z nich był inny ale jednak kazdemu chodziło o to samo czyli seks ja nie wiem przeciez bez tego moza zyc, na to zawsze przyjdzie czas. Dlatego ja cały czas mowie sobie nie ten to nastepny i szybko zapominam o kolesiach ktorzy nie sa w moim typie...
|
| Nikozja |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 15 Nr użytkownika: 856 Dołączył: 2-May 11 |
W facetach poczucie humoru... Słyszałam nawet takie powiedzonko: "If you can make a woman laugh - you can make her do anything" - i jeśli o mnie chodzi, to to naprawdę się sprawdza...;).
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y