left popOrange logo_right

Reply to this topicStart new topicStart Poll

left > Fantastyka, Nie ma to jak dobra fantastyka :) seperate right
wolf
Quote Post

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1012

Jestem miłośnikiem fantastyki! Czytam kiedy tylko mogę - w szkole, po szkole, w każdym wolnym czasie smile.gif Uwielbiam książki R. Riordana o Percym Jacksonie. W tym momencie czytam Ognisty tron. Czytał ktoś z Was te książki? Serdecznie polecam smile.gif
PMEmail Poster
kwadrat
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 832

Ja czytałam i rzeczywiście książki Ricak Riordana są fajne. Ostatnio przeczytałam też "Dar" Alison Croggon, więc polecam;-)
PMEmail Poster
wolf
Quote Post

Newbie
*

Dla miłośników książek o Percym Jacksonie jest do kupienia super kuferek z całą seriąąąąą smile.gif super okazja (link dla zainteresowanych: http://galeriaksiazki.pl/pakiet-percy-jackson.html) nie czytałem @wolf podanej książki przez Ciebie, ale zapewne po nią sięgnę, jeśli polecasz smile.gif smile.gif czytał ktoś może wydaną niedawno po angielsku R.Riordana nową książkę - Syn Neptuna? Ja już nie mogę się doczekać aż wyjdzie u nassss po polsku smile.gif
PMEmail Poster
gostek26
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 1028

QUOTE (wolf @ Sep 27 2011, 17:17)
Jestem miłośnikiem fantastyki! Czytam kiedy tylko mogę - w szkole, po szkole, w każdym wolnym czasie smile.gif Uwielbiam książki R. Riordana o Percym Jacksonie. W tym momencie czytam Ognisty tron. Czytał ktoś z Was te książki? Serdecznie polecam smile.gif

Jeśli rzeczywiście jesteś fanem fantastyki to musisz przeczytać "Ja Dago" Zbigniewa Nienackiego - autora "Pana Samochodzika" by the way;)

Po jej przeczytaniu zacząłem zastanawiać się, czy aby przypadkiem główny bohater nie został protoplastą Wiedźmina w książkach A. Sapkowskiego. Aczkolwiek polecam całą serię o Wiedźminie jak i trylogię Nienackiego.

--------------------
PMEmail Poster
karolinat
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 969

A ja polecam książki Trudi Canavan. Trylogię Czarnego Maga. Jestem po przeczytaniu 1 tomu i jestem zachwycona:)

1) Gildia Magów

2) Nowicjuszka

3) Wielki Mistrz

--------------------
Polecam stronę: Katalog firm
PMEmail Poster
Riddle
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 1106

O "grze o tron" chyba pisać nie muszę, książka świetna i całkiem mocno wciąga. A aktualnie czytam "Mistrza i Małgorzatę"
PMEmail Poster
glad
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 1123

ojojoj tongue.gif ja też lubię Percy'ego, ale dla mnie lepsza jest seria Olimpijscy Herosi tegoż samego autora, w szczególności najnowsza książka Syn Neptuna smile.gif jak dla mnie ekstraklasa fantastyki młodzieżowej!
PMEmail Poster
foremka
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 1127

Witam. Tak to ciekawie piszecie,że pewnie i ja zacznę czytać te książki. Chociaż prawdę mówiąc kiedyś też mnie takie interesowały.Ostatnio wolę jednak filmy tego typu,na co niektórzy moi znajomi śmieją się ze mnie,że coś takiego ogladam.Właśnie nie tak dawno obejrzałam Tron-Dziedzictwo. Syn Jeffa Bridgesa ma za zadanie wyciągnąć swego ojca z cyfrowej pułapki.
PMEmail Poster
wolf
Quote Post

Newbie
*

To pozytywnie @Foremka smile.gif ja też czytałem Syna Neptuna zajefajna! @glad zgadzam się z Tobą smile.gif W sierpniu na Mazurach odbędzie się Obóz Herosów dla miłośników fantastyki i Percy'ego Jacksona, ja już miejsce zaklepuje biggrin.gif atrakcje jest od groma, więc się nawet 2 minut nie zastanawiałem tongue.gif o atrakcjach i ogólnych informacjach możecie poczytać na polskiej stronie Ricka Riordana (dla tych, którzy jej nie znają http://rickriordan.pl/oboz-herosow/ )
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.6567 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y