![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| wolf |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 1012 Dołączył: 27-September 11 |
Jestem miłośnikiem fantastyki! Czytam kiedy tylko mogę - w szkole, po szkole, w każdym wolnym czasie
|
| kwadrat |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 832 Dołączył: 3-March 11 |
Ja czytałam i rzeczywiście książki Ricak Riordana są fajne. Ostatnio przeczytałam też "Dar" Alison Croggon, więc polecam;-)
|
| wolf |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 1012 Dołączył: 27-September 11 |
Dla miłośników książek o Percym Jacksonie jest do kupienia super kuferek z całą seriąąąąą
|
| gostek26 |
|
||
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 1028 Dołączył: 10-October 11 |
Jeśli rzeczywiście jesteś fanem fantastyki to musisz przeczytać "Ja Dago" Zbigniewa Nienackiego - autora "Pana Samochodzika" by the way;) Po jej przeczytaniu zacząłem zastanawiać się, czy aby przypadkiem główny bohater nie został protoplastą Wiedźmina w książkach A. Sapkowskiego. Aczkolwiek polecam całą serię o Wiedźminie jak i trylogię Nienackiego. -------------------- |
||
| karolinat |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 969 Dołączył: 5-August 11 |
A ja polecam książki Trudi Canavan. Trylogię Czarnego Maga. Jestem po przeczytaniu 1 tomu i jestem zachwycona:)
1) Gildia Magów 2) Nowicjuszka 3) Wielki Mistrz -------------------- Polecam stronę: Katalog firm
|
| Riddle |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 1106 Dołączył: 10-January 12 |
O "grze o tron" chyba pisać nie muszę, książka świetna i całkiem mocno wciąga. A aktualnie czytam "Mistrza i Małgorzatę"
|
| glad |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 1123 Dołączył: 30-January 12 |
ojojoj
|
| foremka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 74 Nr użytkownika: 1127 Dołączył: 3-February 12 |
Witam. Tak to ciekawie piszecie,że pewnie i ja zacznę czytać te książki. Chociaż prawdę mówiąc kiedyś też mnie takie interesowały.Ostatnio wolę jednak filmy tego typu,na co niektórzy moi znajomi śmieją się ze mnie,że coś takiego ogladam.Właśnie nie tak dawno obejrzałam Tron-Dziedzictwo. Syn Jeffa Bridgesa ma za zadanie wyciągnąć swego ojca z cyfrowej pułapki.
|
| wolf |
|
|
To pozytywnie @Foremka
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y