![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Maus |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 17 Nr użytkownika: 256 Dołączył: 21-July 08 |
|
| Epitafium |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 179 Nr użytkownika: 152 Dołączył: 31-May 08 |
Czy te zdjęcia są przerabiane w jakichś programach? ;>
A. I co to są za ruiny na ostatnim zdjęciu? ;> |
| Maus |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 17 Nr użytkownika: 256 Dołączył: 21-July 08 |
Do drugiej foty uzylem nieco hdr, ostatnia to sepia. A ruiny to pozostalosci cementowni szczakowa w jaworznie-pieczyskach
|
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Nawet nieźle ale te linie napięcia na drugim zdjęciu rozbrajają klimat ;]
|
| Zorra |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
Śliczne zdjęcia, bardzo mi się podobają. Szczególnie pierwsze z autkiem bardzo pomysłowe.
Sama trochę fotografuję ale tak bardzo hobbystycznie. Nie mam do tego aparatu ani plenerów, ale gdybyście chcieli zerknąć to na www.filladelluna.deviantart.com Narazie kilka moich fotek. -------------------- "me gusta ser una zorra"
|
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
fajnie zdjecie .Jak mam folny czas tez lubie je robic
|
| Smiley13 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 459 Dołączył: 7-March 09 |
Co do tych zdjęć to nie ty je zrobiłeś..wpisz se w googlach ruiny po woini galeria ia tam było identyko zdjęcie sprawdz se
|
| vyevyoorr |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Nr użytkownika: 545 Dołączył: 9-May 09 |
A byliście kiedyś na warsztatach fotograficznych? Znalazłem niedrogi obóz z Almaturu, gdzie są warsztaty takie. Chciałbym się poduczyć czegoś o robieniu zdjęć.
|
| karolinaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 44 Nr użytkownika: 692 Dołączył: 28-March 10 |
Fajne zdjątka , jak mam wolny czas to także je robię ; - ddd
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y