![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Szukam aktualnie jakiegoś dobrego miejsca wypoczynkowego nad jeziorem w polsce. Byliście nad jakimiś fajnymi jeziorami ? Jeżli znacie jakieś miejsce godnew polecenia to napiszcie !
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
O Boże, ja znam tysiące super miejsc nad jeziorem!!
Ale najlepsze na świecie to Okonin!! Po prostu woda, idealnie czysta. Nawet jak nogami nie dotykałam dna to je widziałam. Naokoło jeziora las. Po prostu super. Jest w lesie pole namiotowe a także domki takie letniskowe. Tam mój wujek ma domki i wynajmuje ludziom. Mówię Ci, cud miód i Orzeszki ^^ Z jednej strony jest plaża taka publiczna (płaci się chyba 2 zł, ale jest ratownik) A z drugiej taka dzika. Ale nie myśl, że tam na tej dzikiej jakieś glony są itp. Wszędzie na dnie cudowny piasek i ogólnie super tam jest ^^ Przeżyłam tam najfajniejsze wakacje w moim całym życiu x) Masz linka ze zdjęciami. http://www.jeziorookonin.pl/index.php?go=galeria5 Tylko nie przerażaj się tłumem ludzi. W tygodniu nie ma tam nikogo. Tylko na weekend rodzinki przyjeżdżają, a i tak siedzą tylko na tej płatnej. |
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Dzięki Ci bardzo napewno przyjrze się bliżej temu miejscu.
|
| dormeo |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 124 Nr użytkownika: 63 Dołączył: 4-February 08 |
A ja osobiście polecam miejscowość o barwnej nazwie Augustów. 3 jeziora w mieście, łącznie 5 w niedalekiej okolicy. Czysta woda, ładnie zrobione bulwary przy każdym jeziorku, wspaniała atmosfera i klimat.
|
| vyevyoorr |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Nr użytkownika: 545 Dołączył: 9-May 09 |
Ruciane - z rodzicami jeździłem, no i Giżycko
|
| itaka |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 22 Nr użytkownika: 622 Dołączył: 1-September 09 |
w sumie teraz info mało przydatne bo kto by nad jezioro jechał
|
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 151 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
to wygląda bardzo ciekawie: http://adas.jogger.pl/2010/05/19/woda-w-sl...lo-pogoria/#dol
jezioro jest co prawda sztuczne, ale wygląda świetnie, dobrze zagospodarowane, podobno bardzo czyste -------------------- www.imago-studio.pl
|
| lesnedomki |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Nr użytkownika: 841 Dołączył: 16-March 11 |
Witam, jeśli jesteście z okolic Wrocławia, Wałbrzycha, Zielonej Góry, Głogowa, Legnicy... to polecam jezioro sławskie w miejscowości Sława.
Jezioro ma 850 hektarów, otaczają je lasy a w nich różne ośrodki. Sama Sława, zapewnia masę atrakcji, różne koncerty a w Dni Sławy to jest ich aż nadmiar.. Do tańca, polecam dyskotekę Leśną oraz wiele innych ciekawych miejsc położonych nad samym jeziorem. Jeśli o noclegi chodzi to zapraszam do ośrodka położonego nad jeziorem w lesie.. nazywa się Leśne Domki. Oferuje wynajem różnego rodzaju domków letniskowych, murowanych, drewnianych, przyczepy kempingowe, pole namiotowe adres polecanego obiektu to www.lesnedomki.pl telefon 698 81 68 48 ceny i standard zróżnicowane polecam wczasy, weekendy, majówkę LEŚNE DOMKI SŁAWA - jezioro, noclegi |
| Zbyszek123 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 845 Dołączył: 9-April 11 |
Ja polecam wszystkim Augustów. Jest tam kilka jezior, rzeka i zabytkowy kanał. Ja zawsze zatrzymuję się w takim fajnym hotelu LOGOS http://www.augustow-logos.pl/ Mieści się przy samej rzece i porcie statków. Także od razu jestem nad wodą
Naprawdę polecam |
| Kosa123 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 847 Dołączył: 11-April 11 |
Ej a kiedy tam byłeś ??
Ja mam jechać na wakacje do tego Hotelu no i na zdjęciach wygląda ok, chyba ta woda mnie najbardziej ciągnie .. Wpisuję www.augustow-logos.pl i wyskakuje bład , co jest ?? Opowiedź , coś więcej ! |
| lesnedomki |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Nr użytkownika: 841 Dołączył: 16-March 11 |
Nad jezioro w Polsce, w okolicy wielu innych jezior, wśród pięknych lasów w grzyby obfitych... w Polsce zachodniej a ściślej południowo-zachodniej polecam Sławę.
Miasteczko spokojne, nie "przetuszyczczone" jeziorko spoko, prawie 900 hektarów wody dla żeglarzy raj. Odległość do Wrocławia, Wałbrzycha czy Legnicy niemal żadna. Ja osobiście z atrakcji wodnych nie korzystałem, lecz na grzyby jeżdżę tam od lat. Ośrodek, w którym się zatrzymuję, nie należy do najnowocześniejszych ale i zarazem nie do najdroższych Położony w lesie nad jeziorem, daje odpoczynek po grzybobraniu, niektórzy odpoczywają wędkując na pomoście. Sława i jej tanie noclegi to dla mnie od lat kuszące rozwiązanie, po sezonie jak i przed jest dodatkowa zniżka. Ośrodek, w którym ja się zatrzymuję ma WIELKI atut... posiada suszarnię do grzybów. Bo wyobraźcie sobie powrót w 3 osoby z grzybobrania trwającego 3 godziny z 80kg grzybów, których nie byłoby gdzie wysuszyć... cennik noclegów w moim ośrodku : http://www.lesnedomki.pl/cennik.html największa impreza sezonu to dni Sławy, przednia zabawa |
| jeziorko |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 980 Dołączył: 15-August 11 |
Polecam to jeziorko
http://www.youtube.com/watch?v=Y0Z-XrkyxCw |
| ukalela55 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 1060 Dołączył: 17-November 11 |
Hej!
Ja Też polecam jezioro Wielewskie i Somińskie, byłem tam już kilka razy na obozach organizowanych przez sunsport. Naprawde polecam............ Sprawdzone |
| paleczka |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 1118 Dołączył: 25-January 12 |
jezioro Gielądzkie nieopodal Mrągowa!! sa tam mazurskie geste lasy, szlaki wodne, nieopodal znajduje sie tez ośrodek wypoczynkowy, gdzie mozna przyjechac na tematyczne obozy mlodziezowe m.in. z biurem podrozy Solegro. Niepodolad jeziora znajduje sie tez tor quadowy, strzelnica i boiska do nogi i recznej. ja jezdze tam co roku, najlepsze wakacje ever!! Solegro
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y