![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Daro22 |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 11 Nr użytkownika: 1036 Dołączył: 21-October 11 |
Gracie w gry tego typu? Chodzi mi o gry przeglądarkowe
|
| gostek26 |
|
||
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 1028 Dołączył: 10-October 11 |
Hej, no ja ostatnio... wstyd się przyznać, ale zacząłem z moją dziewczyną pogrywać w wolnych chwilach(a tych niestety mamy bardzo mało) w Sword & Sandals 2;) Taki śmieszny, ale wciągający "zabijacz czasu". -------------------- |
||
| Daro22 |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 11 Nr użytkownika: 1036 Dołączył: 21-October 11 |
Ja kiedyś więcej, w RedDragon, Plemiona, Ogame a teraz pogrywam we http://flameracer.pl/ całkiem fajne, nie muszę się bać że ktoś w nocy kilkoma kliknięciami mnie zniszczy całkiwicie
|
| bakteria |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 1051 Dołączył: 9-November 11 |
Gry online jak najbardziej. Obecnie Immortal king wyczekując Ghost recon online, bo gdyż albowiem juz dawno nie potraktowałam nikogo dobrym śrutem
-------------------- |
| woody |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 1136 Dołączył: 2-March 12 |
Przeglądarkowe sa spoko, choć wiadomo, że w porównaniu z grami do ściągnięcia i grafika nie ta i szybkośc też pozostawia wiele do życzenia. Z takich na www lubię Settlersów i Jagged Alliance Online. Strategie generalnie.
------------------ ...let the spiral knights save the princess... |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y