![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| esperansa001 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 912 Dołączył: 5-July 11 |
Witam wszystkich
Lubicie gać w gry komputerowe???? Wczoraj trafiłam na serwis z darmowymi grami flash www.grojmy.pl. Wyobraźcie sobie, że znajduje się tam około 2000 różnych gier, nie mogłam oderwać się od komputera. Na tej stronie możecie połączyć wszelkie przyjemności czerpane z gier, ale również całkowicie za darmo zdobyć doładowanie do swojej komórki. Wystarczy polecać stronę innym lub dodawać na nią gry. Przekonajcie się sami, ja już swoją komórkę doładowałam. Szczegóły na www.grojmy.pl |
| Frezja |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 46 Nr użytkownika: 700 Dołączył: 18-May 10 |
idealne miejsce dla fanów gier na telefony - http://mobilegate.pl i duuuuuuży wachlarz do wyboru ;D
|
| foremka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 74 Nr użytkownika: 1127 Dołączył: 3-February 12 |
Witam!. Kapitalną grą na komórkę jest Angry Birds,jeśli jeszcze nikt z Was jej nie ma,warto. Nie można się od niej oderwać,a i zarwać nockę można. Jeśli chodzi o doładowania do telefonu - jak ładujecie Skype?,ja zawsze PaysafeCard,ciekawa jestem,czy i inne programy też tak można ładować? Interesuje mnie także,czy tego typu programy można naładować kartą kredytową czy też prepaidową?Dzięki za uwagę,pozdrawiam i do usłyszenia.Pa.
|
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 159 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
Plecam walentynkowe aplikacje na komórki: http://mobilegate.pl/?product_box=8
moze nawet na prezenty sie nadadzą ;) -------------------- www.imago-studio.pl
|
| Cichosza |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 1134 Dołączył: 25-February 12 |
Co do skype to znam tylko paysafecard, chyba nie mozna placic w inny sposob
|
| foremka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 74 Nr użytkownika: 1127 Dołączył: 3-February 12 |
Słyszałam,że sporo osób używa Teamspeka do komunikowania się przez net,ale to ze względu na szybkość,a nie jakość dźwięku.Jeśli chcemy ją mieć lepszą należy kupić kartę dźwiękową,/ale musimy mieć szybki Internet/,żeby móc wysyłać dźwięk w dobrej jakości,należy także dokonfigurować Skype.Można także używać VOIP,są niskie ceny - to zaleta tego programu,szczególnie jeśli dużo dzwonimy za granicę.Teamspeak jest darmowy,można się komunikować w trakcie gier online.A sam Skype także ładuję paysafecard.Pozdrawiam.
|
| Cichosza |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 1134 Dołączył: 25-February 12 |
O team speak tez juz slyszalam, podobno jest dobry ale jaka jest jakos dzwieku, lepsza niz na skype?
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y