![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 159 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
Lubicie herbaty? jakie najbardziej? Ja najczęściej piję owocowe, czasami zieloną, czarną sporadycznie.... moją ulubioną od jakiegoś czasy jest truskawka z wanilią z Herbapolu, pyszna
-------------------- www.imago-studio.pl
|
| Frezja |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 46 Nr użytkownika: 700 Dołączył: 18-May 10 |
w mojej szafce, szczególnie w okresie zimowym można dojrzeć cały Herbaciany Ogród
|
| ahmed |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 820 Dołączył: 11-February 11 |
Ja polecam wybrać się do jakiejś herbaciarni
-------------------- "Każdy człowiek jest jak Księżyc. Ma swoją drugą stronę, której nie pokazuje nikomu"
|
| Frezja |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 46 Nr użytkownika: 700 Dołączył: 18-May 10 |
w herbaciarni to ja chyba nie potrafiłabym podjąc decyzji co do smaku, a tak jak sobie kupię opakowanie to później kolejny smak
|
| timon |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 16 Nr użytkownika: 836 Dołączył: 7-March 11 |
Najlepsza herbata to lipton w torebkach. Ogólnie nie piję dużo herbaty a jak już to właśnie lipton. Kiedyś piłem sagę ale już się przepiłem i zepsuł się smak tej herbaty.
|
| Frezja |
|
|
nie wiem o której sadze mówisz, ale jak ja piję owocowe to to co jestem w stanie stwierdzić to że w niej nie ma malin, więc ja nie wiem na jakiej podstawie uznaje się ją za herbatę owocową.
A w herbacianym ogrodzie 61% malinki |
| Kolik |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 49 Nr użytkownika: 758 Dołączył: 6-October 10 |
Ja z herbatami mam jeden problem. Najlepsze smakowo są te "sypane". Jednak nie znoszę fusów w napojach! Natomiast większość tych "ekspresowych" w torebkach ma o wiele gorszy smak. Przynajmniej na takie zawsze trafiałem:)
|
| Frezja |
|
|
spróbuj wspomnianego przeze mnie, ciekawa jestem czy opinia będzie nadal niezmienna, czy może Herbaciany Ogród okaże się być bardziej satysfakcjonujący.
|
| Kolik |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 49 Nr użytkownika: 758 Dołączył: 6-October 10 |
Mówisz o herbacie malinowej? Tak zwane herbaty smakowe czy owoce to inna sprawa. Ja miałem na myśli zwykłą czarną herbatę.
|
| Frezja |
|
|
tak miałam na mysli herbate malinową, jesli Ty mowiles o czarnej to zle odczytalam. A co do zawartosci owocow ta wspomniana przeze mnie zawiera zbierane recznie owoce.
|
| Mańka |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 9 Nr użytkownika: 1111 Dołączył: 13-January 12 |
ja lubie zieloną, prawie każdą owocową, imbirową, ale jak nie wiem na co mam ochote to pije czarną, ale najbardziej z SAGI mi smakuje ;)
|
| foremka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 74 Nr użytkownika: 1127 Dołączył: 3-February 12 |
Ja też mam hopla na punkcie herbat.Pijam ziołowe,owocowe i zielone.I chociaż mam pełną półkę tego smakołyku,to co idę do sklepu kupuję nową. Jeśli chodzi o czarną,nie pijam,ponieważ zawiera ona dużo garbników,które u wrażliwych osób powodują podrażnienia błony śluzowej żołądka.Podobno naukowcy dowiedli,że najzdrowszą herbatą jest biała,zapobiega nowotworom i chorobom układu krążenia.A związki roślinne zawarte w niej działają jak eliksir młodości,to zdanie naukowców,ale czy sprawdzone? Podobno tak.Pa.
|
| Mention |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 1161 Dołączył: 12-April 12 |
Herbata z guaraną zawsze stawia mnie na nogi, i muszę przyznać że zawsze kusiło mi skosztowanie tej z imbiren, chyba będe musiał się zaopatrzeć
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y