left popOrange logo_right

Reply to this topicStart new topicStart Poll

left > Herbatka? seperate right
dorota123
Quote Post

Advanced Member

Grupa: Members
Nr użytkownika: 412

Lubicie herbaty? jakie najbardziej? Ja najczęściej piję owocowe, czasami zieloną, czarną sporadycznie.... moją ulubioną od jakiegoś czasy jest truskawka z wanilią z Herbapolu, pyszna smile.gif

--------------------
www.imago-studio.pl
PMEmail Poster
Frezja
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 700

w mojej szafce, szczególnie w okresie zimowym można dojrzeć cały Herbaciany Ogród biggrin.gif Jak z krzaka pozrywać nie mogę, to chociaż herbatkę z prawdziwych owoców popijam i super rozgrzewa. A przed chwilą wypiłam różyczkę z maliną smile.gif
PMEmail Poster
ahmed
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 820

Ja polecam wybrać się do jakiejś herbaciarni smile.gif niestety teraz nie jestem w stanie nic polecić, ale ostatnio skusiłem się na 3 rodzaje herbaty jedna z wanilią. REWELACJA

--------------------
"Każdy człowiek jest jak Księżyc. Ma swoją drugą stronę, której nie pokazuje nikomu"
PM
Frezja
Quote Post

Advanced Member

w herbaciarni to ja chyba nie potrafiłabym podjąc decyzji co do smaku, a tak jak sobie kupię opakowanie to później kolejny smak smile.gif dzika róża już wypita, teraz u mnie czas aronii smile.gif a w tych pudełkach karteczki mozna znaleźć, podziwiam że im się chce ręcznie wszystko pakować.
PMEmail Poster
timon
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 836

Najlepsza herbata to lipton w torebkach. Ogólnie nie piję dużo herbaty a jak już to właśnie lipton. Kiedyś piłem sagę ale już się przepiłem i zepsuł się smak tej herbaty.
PMEmail Poster
Frezja
Quote Post

Advanced Member

nie wiem o której sadze mówisz, ale jak ja piję owocowe to to co jestem w stanie stwierdzić to że w niej nie ma malin, więc ja nie wiem na jakiej podstawie uznaje się ją za herbatę owocową.
A w herbacianym ogrodzie 61% malinki smile.gif
PMEmail Poster
Kolik
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 758

Ja z herbatami mam jeden problem. Najlepsze smakowo są te "sypane". Jednak nie znoszę fusów w napojach! Natomiast większość tych "ekspresowych" w torebkach ma o wiele gorszy smak. Przynajmniej na takie zawsze trafiałem:)
PMEmail Poster
Frezja
Quote Post

Advanced Member

spróbuj wspomnianego przeze mnie, ciekawa jestem czy opinia będzie nadal niezmienna, czy może Herbaciany Ogród okaże się być bardziej satysfakcjonujący.
PMEmail Poster
Kolik
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 758

Mówisz o herbacie malinowej? Tak zwane herbaty smakowe czy owoce to inna sprawa. Ja miałem na myśli zwykłą czarną herbatę.
PMEmail Poster
Frezja
Quote Post

Advanced Member

tak miałam na mysli herbate malinową, jesli Ty mowiles o czarnej to zle odczytalam. A co do zawartosci owocow ta wspomniana przeze mnie zawiera zbierane recznie owoce. smile.gif
PMEmail Poster
Mańka
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 1111

ja lubie zieloną, prawie każdą owocową, imbirową, ale jak nie wiem na co mam ochote to pije czarną, ale najbardziej z SAGI mi smakuje ;)
PMEmail Poster
foremka
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 1127

Ja też mam hopla na punkcie herbat.Pijam ziołowe,owocowe i zielone.I chociaż mam pełną półkę tego smakołyku,to co idę do sklepu kupuję nową. Jeśli chodzi o czarną,nie pijam,ponieważ zawiera ona dużo garbników,które u wrażliwych osób powodują podrażnienia błony śluzowej żołądka.Podobno naukowcy dowiedli,że najzdrowszą herbatą jest biała,zapobiega nowotworom i chorobom układu krążenia.A związki roślinne zawarte w niej działają jak eliksir młodości,to zdanie naukowców,ale czy sprawdzone? Podobno tak.Pa.
PMEmail Poster
Mention
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 1161

Herbata z guaraną zawsze stawia mnie na nogi, i muszę przyznać że zawsze kusiło mi skosztowanie tej z imbiren, chyba będe musiał się zaopatrzeć smile.gif
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.6111 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y