![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| truskawka |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 249 Dołączył: 18-July 08 |
na początku strasznie sie denerwowałam przed spotkaniem z miom chłopakiem, wiadomo: strój, włosy, zachowanie,,
ale teraz jest juz inaczej,, jestem po prostu soba i to jest fantastyczne, jestesmy razem prawie 3 miesiace mimo ze nasza miłośc jest wystawiona na próby mam nadzije z esie uda.. ale oczywiscie było pare gaf z początku, moze opiszecie swoje? |
| Mandarino |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 246 Dołączył: 17-July 08 |
W sumie pierwsza randka z moim chłopakiem obyła się bez problemów xP
Mieliśmy tylko troszke czasu tylko dla siebie, bo to w sumie było w trakcie wymiany, kiedy razem z naszymi Niemkami byliśmy w Krakowie. Nauczyciele dali nam jakieś 3 godziny czasu wolnego, wiec troszkę pochodziliśmy po sklepach razem ze wszystkimi, a potem zostawiliśmy Niemki pod opieką ludzi z klasy i poszliśmy do jakiejś kawiarenki koło Rynku Głównego. Było bardzo miło Wlaściwie nie przygotowywałam się jakoś do tej randki, bo nawet nie wiedziałam, że się odpędzie Takie spontaniczne akcjie są nieraz bardzo fajne -------------------- ![]() Pieniądze szczęścia nie dają. Dają je dopiero zakupy. Marylin Monroe *** Bo z Tobą jakoś mi lepiej tu. =* |
| Emptyskies1172 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 188 Dołączył: 16-June 08 |
No a ja się przygotowywalam...
Strasznie mi sie podobal a jak sie juz umowilismy to popelnialam wiele gaf... ale co z tego jestesmy razem juz ponad 1.5 roku i jest nam ze ssoba dobrze... a z tych gaf to do dzisiaj mamy polewke |
| aronka |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 30 Nr użytkownika: 469 Dołączył: 11-March 09 |
pewnie
i to jest cały urok w sumie jedno, czego mnie nauczyło randkowanie to to, by dobrze smakować -------------------- |
| Smiley13 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 459 Dołączył: 7-March 09 |
RAndka zawsze bendzie doskonałą byle byłaby z wybrankiem serca!!
|
| itaka |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 22 Nr użytkownika: 622 Dołączył: 1-September 09 |
pierwsza randka bez nerwów i gaf to jak nie randka!:) ale po latach jest co wspominać;)
|
| MariMar |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 663 Dołączył: 11-December 09 |
I warto pamiętać, że faceci stresują się tak samo jak my przed randkami, a może nawet i gorzej. Kobiety to przynajmniej strojem, fryzurą i makijażem mogą nadrobić, a faceci tylko intelektem
|
| karolinaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 44 Nr użytkownika: 692 Dołączył: 28-March 10 |
bardzo stresująca jest pierwsza randa
boi się że popełni się wiele gaf , że zrobi się coś głupiego , ! Ale tak ogólnie to fajnie jest gdy spędza się czas z ukochaną osobą . ! ; ] |
| Bober |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 785 Dołączył: 2-December 10 |
pierwsza randka bez gaf to nie randka. Musimy jakies wpadki zaliczyc, zeby pozniej bylo sie z czego smiac
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y