![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
|
Guests are not allowed to view the shoutbox.
|
![]() ![]() ![]() |
| JohnCoffey |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 669 Dołączył: 4-January 10 |
Witam !
Rozważam kontynuację nauki (po technikum) na kierunku Bhp w AP Edukacji w trybie zaocznym (ze względu na chęć pracy). Chciałbym zasięgnąć opinii o tej szkole, a może ktoś nawet uczy się na tym kierunku ? Proszę o wypowiedzi |
| thitus |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Nr użytkownika: 671 Dołączył: 11-January 10 |
Hej ! Ja uczę się zaocznie w policealnej szkole w AP Edukacji na Szewskiej, ale na kierunku: Mechanika. U mnie jest ok, nauka bezstresowa i da sie ją pogodzić z pracą. Polecam więc jako szkołę (bo o kierunku bhp w tym momencie niewiele wiem). Pozdro ;)
|
| ekstroom |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 725 Dołączył: 28-July 10 |
Z tego co wiem AP Edukacja zrobiła teraz fajną promocję. Właśnie m.in BHP jest nią objęty. Przez pierwszy rok nie płacisz za naukę. Podobnie jest na kilku innych kierunkach a niektóre są całkowicie darmowe.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y