![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
no właśnie skarbie, kochanie czy może inaczej
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
'słońce Ty moje'
|
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
misiu kochany
|
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
rybcia :3 słonko :3 myszko:3 misiaczku X3...same słodycze :3
ale też bez przesady z takimi tekstami xP nienawidze gdy facet jest zbyt uczuciowy |
| TomeQ152 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 56 Nr użytkownika: 282 Dołączył: 6-September 08 |
; D Fajnie się takie opinie czyta , teraz wiadomo co przynajmniej Panie lubią ;)
-------------------- "Chciałem zmienić świat , ale Bóg nie dał mi kodu źródłowego"
|
| Zorra |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
ja najbardziej lubię mi ángela, cari?o po prostu, mi dulce amor, amor
-------------------- "me gusta ser una zorra"
|
| kajusa |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 317 Dołączył: 17-November 08 |
Lubie jak mówi do mnie Kasiu
|
| oluchna93 |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 20 Nr użytkownika: 323 Dołączył: 20-November 08 |
Ja lubię jak mówi do mnie " Kotku " nie lubię żadnych takich "misiaczku" itp.
-------------------- "Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
__________________________________________ Dlaczego rezygnować? Tyle nieba mamy ponad nami. :) |
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
do mnie zaczał przyajciel pisac "kotuniu" drazni mnei to, ale jest wyjątkowe i przeznacozne tylko dla niego więc jak to usłysze to od razu wiem kto co i jak...xD x3
wiec nawet drażniące teksty się na cos przydają.. |
| Dexterówna |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 38 Nr użytkownika: 332 Dołączył: 1-December 08 |
Bąbelku ale nie znosze tego bo kojarzy mi się z grubaskiem..
|
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
chłopak chce dobrze i jeszcze narzekasz... kobiety... ;P
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
'Bąbelek'
Jakie kochane |
| oluchna93 |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 20 Nr użytkownika: 323 Dołączył: 20-November 08 |
Ja tam nie lubię jak do mnie mówi "myszko" odrazu mi się z czym innym kojarzy
-------------------- "Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
__________________________________________ Dlaczego rezygnować? Tyle nieba mamy ponad nami. :) |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
różnie
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| Wing |
|
![]()
to do mnie free?xD jeżeli tak to przecież doceniam no xD mówię, ze to charakterystyczne i mimo ze drazniące to tylko on używac moze bo mnie jest miło go słyszeć
i nie marudź na kobiety,bo mamy grzej w życiu xD! |
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y