![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (3) [1] 2 3 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Jak macie jakieś opatentowane sposoby na rzucenie palenia to piszcie.
|
| Ashande |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 231 Nr użytkownika: 93 Dołączył: 9-April 08 |
Ja babci ciągle trułam i rzuciła w ciągu jednego dnia (czego bardzoe jej gratuluję, bo niektórzy rzucają rok i rzucić nie mogą ;]) już z 5 lat nie pali
|
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
No cóż miałem kiedyś dziewczyne która mi truła bym to rzucił i w końcu rzuciłem... a przynajmniej ograniczyłem się bo gdy jej nie było w pobliżu a ja byłem po paru mocniejszych to się skusiłem czasem , ale ona mnie rzuciła po pewnym czasie a nałóg wrócił
|
| Dario1813 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 76 Nr użytkownika: 160 Dołączył: 2-June 08 |
Hmmm... trudna sprawa, rzucić palenie nie jest z pewnością łatwo, ale jest to wykonalne, chłopie zobacz ile na tym tracisz, już nie mówiąc o zdrowiu... Ile teraz palisz dziennie papierosów?
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
15 paczek z pewnością xD
|
| Banialuki |
|
![]()
Nie przesadzaj . Przy takiej ilości już bym umierał na raka. Średnio idzie mi 3-4 paczki na tydzień czyli niezbyt dużo. Czasami gdy mam mało kasy potrafie się ograniczyć do 1-2 paczki tygodniowo. Czyli misięcznie wydaje od 46,8 zł do 140 zł miesięcznie ( przy 6 paczkach tygodniowo) tej kwoty raczej nie przekraczam. Nie jestem bogaty ale ta kwota raczej mnie nie straszy reszta też nie więcj jakbym chciał jakąs motywacje musiałbym szukać gdzie indziej
edit: a i chciałem dodać ,że założyłem ten temat byście : 1.mogli wypisywać sposoby na rzucenie palenia 2.poznali punkt widzenia zatwardziałego palacza więc skończcie tu z analizą mojej psychiki , bo i tak to wam nic nie da |
| Ashande |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 231 Nr użytkownika: 93 Dołączył: 9-April 08 |
Tylko, że jeśli Ty nie jesteś przekonany czy chcesz rzucić to się nie spodziewaj, że rzucisz to świństwo. I nie chodzi tu o gadanie "chce rzucić pomóżcie mi znaleźć jakiś złoty środek" skoro i tak Twoja podświadomość mówi co innego...
A jeśli chodzi o jakieś sposoby.. plastry xD silna wola(której nie masz) hm, jak mi coś usłysze jeszcze ciekawego to napisze ;] (ale dla dziewczyny chyba najlepiej xD bo to zawsze większe motywacja |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Nie dziwię się, że dziewczyna kazała Ci rzucić.
Nigdy nie związałabym się z facetem, który pali papierosy ^^ Nawet gdy jestem na przystanku lub w innym publicznym miejscu, to jak czuję ten okropny zapach to uciekam jak najdalej mogę ^^ Pamiętajmy, że osoby które przebywają w otoczeniu palaczy mogą również zarazić się rakiem. |
| Dario1813 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 76 Nr użytkownika: 160 Dołączył: 2-June 08 |
I to jest kolejny powód, byś rzucił, odstraszasz ludzi, którym dym nikotynowy przeszkadza...
|
| Lori |
|
![]()
<hahaha>
|
| Banialuki |
|
||
![]()
Moja dziewczyna by się bardziej ucieszyła jakbym jej kupił karton fajek |
||
| iPaul |
|
||||
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 14 Nr użytkownika: 174 Dołączył: 10-June 08 |
zebys wiedzial..... Ja polecam tabletki. Moja matka kupywała tabletki po których papieros był ochydny, kosztowaly cos kolo 12 zlotych, a skuteczne! |
||||
| Lori |
|
![]()
Nie ma takiego słowa jak "kupywała" xD
Nawet Ci się podkreśliło na czerwono więc powinieneś się zorientować, że coś nie tak jest. xD A wracając do tematu trzeba mieć silną wolę. Moja Mutti paliła około 15 lat, aż nagle pewnego dnia postanowiła, że rzuca i rzuciła. Do dziś nie zapaliła ani jednego ^^ |
| Dario1813 |
|
|
Banialuki! Czytaj uważnie! Napisałem: 100zł., a nie 1000!
|
| iPaul |
|
||
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 14 Nr użytkownika: 174 Dołączył: 10-June 08 |
a wiec podaj mi czas przeszly, 3os liczby pojedynczej, r zenskiego wyrazu kupic |
||
(3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y