![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| kazik |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 9 Nr użytkownika: 1015 Dołączył: 28-September 11 |
Mam trochę więcej kasy na prezent dla swojej dziewczyny. Co myśłicie o takiej kamerce?
http://www.microsoft.com/poland/hardware/d...ls.aspx?pid=008 |
| Typhoon |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Nr użytkownika: 1105 Dołączył: 8-January 12 |
Ja mam taką kamerkę u siebie, zresztą dostałem ją pod choinkę
Jak dla mnie jakość naprawdę dobra, 720p jeżeli chodzi o filmy i 30 fps naprawdę daje radę, a mikrofon zbiera bardzo dobrze, nawet z dalszej odległości, dobrze odszumia. Śmiało mogę polecić. |
| Riddle |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 1106 Dołączył: 10-January 12 |
Ja mam model trochę tańszy - HD-3000 i do skype nadaje się świetnie. Ma trochę mniej funkcji, ale to kwestia potrzeb ;) W przypadku mikrofonu trzeba raczej wyraźnie mówić. Jak dla mnie microsoft robi porzadne akcesoria do komputera, więc i dłużej posłużą
|
| foremka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 74 Nr użytkownika: 1127 Dołączył: 3-February 12 |
Na taką kamerkę choruję od dawna i chyba,prędzej przejdzie mi ta choroba,niż będę miała taką kamerkę.Kaziku pewnie Twoja dziewczyna cieszy się z takiego prezentu,o ile go jej kupiłeś. Ja bym była. Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y