![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| MadziuSia14 |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 13 Nr użytkownika: 565 Dołączył: 24-May 09 |
Hej. Polećcie mi książki jakieś fajnej autorki. Najlepiej całą serie. Przeczytałam już wszystkie Małgorzaty Musierowicz, obecnie czytam ksiązki Ewy
Nowak i książki z serii "Nie dla mamy, nie dla taty, lecz dla każdej małolaty"...jakieś tego typu, młodzieżowe.. Możecie też podać pare psychologicznych.. Dzięki z góry:) |
| degrengolada |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 804 Dołączył: 3-January 11 |
to ja Ci polecę serię napisaną przez Bree Despain. Co prawda po polsku dopiero jest wydana jedna książka - Dziedzictwo Mroku, ale możesz poczytać po angielsku, albo tak jak ja czekać niecierpliwie na wydanie kolejnych książek z tej serii
|
| wydra |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 819 Dołączył: 11-February 11 |
Ja polecam nową książkę Lauren Oliver "7 razy dziś". Książka pojawi się 23 lutego w Polsce. Znam tę książkę bo już czytałam w oryginale. Ale i tak kupię sobie polską wersję
|
| kwadrat |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 832 Dołączył: 3-March 11 |
Jeżeli chodzi o książki młodzieżowe, to gorąco polecam (sama czytałam) książkę Wendelin Van Draanen "Dziewczyna i chłopak wszystko na opak". Książka jest świetna.Głównymi bohaterami są Juli i Bryce, którzy zdawałoby się mają na siebie rodzaj specyficznego uczuclenia. Juli lgnie do Bryce'a odkąd go zobaczyła, a Bryce panicznie się jej boi i przed nią ucieka, aby wreszcie pod koniec ósmej klasy zatęsknić za swoją Juli z sąsiedztwa;-)
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y