![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| Dario1813 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 76 Nr użytkownika: 160 Dołączył: 2-June 08 |
Napiszcie, co wdg Was znaczy słowo miłość? Czy wierzycie w trwałe, bezgraniczne uczucie do końca życia? ,,Rutyna niszczy miłość" - wierzycie w te słowa?
|
| Ita. |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 20 Nr użytkownika: 169 Dołączył: 7-June 08 |
Na razie miłość to dla mnie puste słowo. Muszę spotkać osobę, która je sobą wypełni, wtedy będę mogła napisać w temacie coś więcej.
-------------------- shut up, kittens.
|
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Już nie wiem który raz słysze pytanie z tego tematu .Miłość jest zbyt skomplikowana by ją zdefinjować ! A co do rutyny ... rutyna zabija spontaniczność i romantyczność ale nie znaczy to ,że może zniszczyć czyiś związek. Zresztą o wszystko zależy od pary i ich odczuć.
|
| iPaul |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 14 Nr użytkownika: 174 Dołączył: 10-June 08 |
ja nie wierze w zwiazek W MILOSCI I SZCZESCIU na cale zyciu
Choc sie zdarzaja |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
No to jak możesz nie wierzyć, jak sam potem napisałeś, że się zdarzają ?
O.o |
| iPaul |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 14 Nr użytkownika: 174 Dołączył: 10-June 08 |
i co z tego, ze cos sie zdarza..
Skad mozesz wiedziec, ze to do konca prawda????? Moze to tylko pozory...... |
| adelaide |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 15 Nr użytkownika: 184 Dołączył: 15-June 08 |
Moja klasa na religii miała napisać, co kryje sie pod słowem: miłość
A. stwierdził , że MIŁOŚĆ = FRAJERSTWO. A na pytanie DLACZEGO> odpowiedział że niby się zakochasz, w brzuszku łatają Ci motylki, a tu nagle słyszysz "Z nami koniec" M. stwierdził że MIŁOŚĆ = GRA. - flirt, całuski, malinki... J. stwierdziła że MIŁOŚĆ = COŚ NIEREALNEGO czyli że to tylko takie o 6literek. Ja nie wiem co to jest? W ogóle dla mnie to jest dziwne, że się spotykają dwie osoby innej płci i już są motylki w brzuszku. Dlatego, dałam księdzu pusta kartkę... i w taki sposób dostałam szmatę (czyli jedynkę) , a nawet mi nie pozwolił się wytłumaczyć .... |
| Shatine |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 91 Nr użytkownika: 50 Dołączył: 10-January 08 |
Moje skojarzenia z wyrazem miłość.
Para - uczucie - sex - szczęście - rozczarowania. |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
A dla mnie miłość to bliskość, ciepło, szczerość, zrozumienie, bezpieczeństwo, zaufanie - bez względu na wszystko, każdego dnia tak samo wielkie.
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| gosz |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 218 Dołączył: 1-July 08 |
Miłosc chyba jeszcze nie przezylam tej prawdziwej milości. mam dopiero 15 lat wiec mam nadzieje ze jeszcze taka mi sie zdarzy.
|
| Dario1813 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 76 Nr użytkownika: 160 Dołączył: 2-June 08 |
No tak... Tyle ile osób, tyle zdań na ten temat. Miłośc jest jak duży więzowiec... Miło i pięknie jest na samym szczycie, ale w piwnicy... ciemno i ponuro.
|
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
Miłość...w sumie dla mnie miłość to jest złożenie słów: zaufanie,bezpieczeństwo,wyrozumiałość,ciepło,czułość itp itd...taki mini skrót xP więc chyba musi istnieć skoro istnieją takie słowa jak własnie : "ciepło" bądź samo słowo "miłość" ;p
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Miłość istnieje, tylko jak na razie ja jej nie doświadczyłam.
Było tylko tak zwane zauroczenie. |
| Zorra |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
Wierzę w miłośc do końca życia aczkolwiek w zupełna wyłączność dla jednej osoby nie. W końcu w każdy, nawet najlepszy związek wkrada się rutyna.
-------------------- "me gusta ser una zorra"
|
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
co dla mnie znaczy slowo milosc?hmm
uczucie ludzi ktorzy sobie ufaja ,kochaja sie i sa sobie wierni |
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y