![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Sereni |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 523 Dołączył: 20-April 09 |
Czesc. Mam zadana na pol, przemowienie i moim tematem jest "Czy toaleta szkolna jest dobrym miejscem na wyznanie milosci?". Co Wy o tym sadzicie? Mam napisac 4 argumenty przeciw (cos dla mnie) lub 4 argumenty za (jestem ciekawa ich). Jesli macie jakies propozycje czy cos, to piszcie... Buziaki
|
| LeeBrown |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 24 Nr użytkownika: 431 Dołączył: 20-February 09 |
Nie to nie jest dobre miejsce poniewaz
1.nie ma nic przyejmnego w wachaniu czyiś pozostalosci a napewno nie w takiej chwili 2.atmosfera jest do niczego bo nie ma nic fajnego w tym ze w tym miejscu w ktorym teraz chlopak prosi cie o chodzenie czy wyznaje ci milosc ktos zaraz bedzie walil klocka 3.milosc i kibel i pozostalosci fizjologiczne do siebie zupelnie nie pasuja 4.w kazdej chwili moze ktos wejsc i gdy chlopak mowi jak bardzo cie kocha gosc moze wam przerwac tekstem np. "ejj won bo musze sie wysrac" 5.sa miliony innych miejsc sto razy bardziej romantycznych ubierz to w odpowiednie slowa i masz zajebista prace magisterska czy jaka tam chcesz pozdrawiam :*** :*** |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y