![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (3) [1] 2 3 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Ostatnio namnozyło się mnóstwo serwisów randkowych oraz innych na których można zawrzeć znajomości lub poszukać swojej połówki przez interenet. Ale czy to napewno dobry sposób ? Profili jest tysiące ale znalezienie wsód nich perełki to jak szukanie igły w stogu siana ,bo w końcu 'nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie' a zdjęcie to tylko jego wyląd a charakter przez wiadomości nie zawsze łatwo poznać.
Gdzie się podział dawny tradycyjny podryw ? |
| _Princessa_ |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 58 Nr użytkownika: 243 Dołączył: 13-July 08 |
Nooo właśnie xD. Przez neta to nigdy nie będzie takie same. Ale jest wiele par, którym się udało (chociaż o wiele, wiele więcej tym którym się nie udało xD). Zauroczenie przez neta przeżyłam, ale drugiej połówki z pewnościa będę szukała w realu ;).
-------------------- ![]() |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Na miłości z sieci się przejechałem. Wszystko było pięknie - do pierwszego spotkania.
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Właśnie to pierwsze spotkanie jest chyba najgorsze bo pryskają wszytkie wyobrażenia i ideały a pojawia się prawda
|
| _Princessa_ |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 58 Nr użytkownika: 243 Dołączył: 13-July 08 |
Oj wychodzi, wychodzi ;D. U mnie to była istna tragedia. Zupełnie nie tak wyobrażałam sobie faceta, chociaż wysyłał mi dwa zdjęcia i to i tak na żywo wydawał się zupełnie inny.
-------------------- ![]() |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Na zdjęciach pokazujemy tylko to, co chcemy pokazać.
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Tango1 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 114 Nr użytkownika: 258 Dołączył: 22-July 08 |
Czasami sie udaje poznać kogoś naprawdę ciekawego
Przez internet zakochać sie raczej nie można ale kiedy już sie spotkasz z poznana osoba to wszystko jest możliwe -------------------- |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
A ja przez Internet znalazłam cudownego chłopaka.
Byliśmy ze sobą ponad 2 miesiące. To był mój najdłuższy i najcudowniejszy związek. Niestety 2 tygodnie temu z Nim zerwałam i do tej pory żałuję. |
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
ja przez internet znalazlam super przystojniaka gadaliśmy ,rozmawiali nawet byli parą na odleglosc ale potem wszystko sie zepsuło i czar prysnął i z nami był koniec
|
| Zorra |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
Sporo ludzi się w ten sposób poznaje ale szczerze nie mogę sie przekonać do wirtualnego zawierania znajomości. Sama poznałam tak kilkoro ludzi i w sumie sa to do dzisiaj bardzo trafione znajomości ale mimo wszystko wolę kogos po prostu spotkać w klubie czy na ulicy. Mam wtedy do tego wszystkiego więcej zaufania.
-------------------- "me gusta ser una zorra"
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
A ja znów jestem z moim Panem M. poznanym na forum ^^
I jest superowo x) |
| olka |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 18 Nr użytkownika: 283 Dołączył: 10-September 08 |
ja tez sie juz przejechalam na virtualnym zwiazku...wiecie jak to jest..no bedziesz z emna...spotkamy sie...
wiecie co? załuję tego..że się z nim poznałam...jakieś 5 miesięcy temu byliśmy virtualną"parą" ale wynikły z tego konsekfencje..."zerwał" ze mną...ale do tej pory...utrzymuję z nim"przyjacielski" kontakt... na gYgY... ja nad nie wiem kto siedzi tam...po drugiej stronie... chciałabym zerwać z nim jakiekolwiek kontakty... aleee jakoś nie moge zablokować jego numeru na gg...nie wiem dlaczego... z jednej strony chce juz o nim nie pamietać...a z drugiej zaś strony..chce zeby to wszystko wróciło...żebym mogła cofnąć czas...i wogóle...nie wiem...czemu...ale jakoś nie"chce"usunąć jego numeru gg.. nie wiem czemu..;(( no ale teraz pojawił się taki Mateusz i może coś z tego bedzie...no sie zobaczy... pożyjemy...zobaczymy...xD^^ a wiecie ile bym dała...żeby móc cofnąć czas...opowiedziałabym wam tą histroie "zwiazku virtualnego" ale jakoś nie moge wam o tym powiedzieć..;( nie wiem...nie chce ot ym mówić...nie chce pamiętać...już sama nie wiem..;(( ehh..;(( ale ze mnie gadula... rozpisałam sie heh... ;*** jakos wyjatkowo dzisiaj nie wiem jakas wena mnie napadła...heh xD |
| Aduniekk |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 259 Dołączył: 22-July 08 |
powiem szczerze że nigdy nie próbowałam takiego związku .
Moja koleżanka poznała fajnego chłopaka , który na zdjęciach wydawał się śliczny lat 14 , był hiszpanem i wgl ;] ... Spotkała się z nim . okazało sie ze jest to dziewczyna która ma na imie emilia ;) nie próbuje szukac 2 polowki , ponieważ boje sie że bedzie tak ze mną ; ]] ;3 |
| impressionable |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 340 Dołączył: 6-December 08 |
Moje koleżanki poznały fajnych chłopaków, ja...no też można powiedziec, ale niestety najczęściej z drugiego końca Polski.Nie jestem jakaś napalona, jednak wolę osobę poznać w realu, internet ukrywa nas trochę, możemy być wygadani, nie wstydzic sie niczego.Obecnie jestem otwarta na nowe znajomości, bo nie zakładam czy miłość poznam w sieci czy w życiu realnym ^^
|
| free90 |
|
![]()
Na miłości w sieci można się nieźle przejechać. Bardzo łatwo zaplątać się w coś takiego, nawet gdy osoba jest z drugiego końca Polski, ale wytrwać w tym czasami się nie da.
Wieczna tęsknota, brak drugiej osoby, bezradność, a nawet pogłębiające się uczucie, że tak naprawdę nie znamy partnerki/partnera dobija. Przyjaźń przez internet jest ok, nie mamy aż tak głębokich zobowiązań wobec drugiej osoby. Nie jesteśmy zazdrośni i nie mamy do siebie pretensji o to, jak żyjemy. Dlatego w takich "związkach" czuję się dobrze i także jestem otwarty na nowe znajomości. -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
(3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y