![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| Stella |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 21 Nr użytkownika: 165 Dołączył: 6-June 08 |
No właśnie...jak wyglądają u was mundurki i co o nich sądzicie?
|
| checia |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 38 Nr użytkownika: 164 Dołączył: 5-June 08 |
O bosh.... Moje mundurki sa tak beznadziejne ze maniana....
-------------------- "Walka dobra ze złem, to nie legendy
Ja wiem! Którędy przechodzi granica miedzy jawą a snem, A błędy? Zostaw za sobą z tyłu daleko, I choć czasem zło kusi, jak za duży dekolt To zanim wybierzesz plan, spośród wielu planów, Zatrzymaj się na chwile i trzy razy się zastanów..." |
| misiulk@ |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 176 Dołączył: 10-June 08 |
jaaaaaaaaaa....szkoda gadać.Te mundury to jakaś kompletna porażka.Co prawda teraz nie musimy ich nosić.My mamy takie pulowerki buraczkowe
|
| kinia78 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Nr użytkownika: 205 Dołączył: 23-June 08 |
u mnie w szkole to mundurki nosza same kujonki ;) mundurek przyczynil sie do zachowania nagannego w moim przypadku
hehe |
| julkaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 82 Nr użytkownika: 229 Dołączył: 4-July 08 |
U mnie noszą wszyscy.
mamy punktowe zachowanie i 3 tyg bez mundurka i spada się na naganne;/ własciwie nie nazwałabym tego mundurkiem taka szmata przyżółkła koszula ... ,której kolor określili ecru i kamizelka sięgająca za tyłek granatowa z materiału tez jak na szmate ;/;/;/ |
| Dario1813 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 76 Nr użytkownika: 160 Dołączył: 2-June 08 |
Z tego co słyszałem mają wycofać mundurki. Chociaż i tak w mojej szkole ich nie ma. I dobrze
|
| julkaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 82 Nr użytkownika: 229 Dołączył: 4-July 08 |
ale wam zazdroszcze;/;/
|
| Dario1813 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 76 Nr użytkownika: 160 Dołączył: 2-June 08 |
W sumie nie rozumiem tych argumentów ministerstwa w sprawie tych mundurków. Są absurdalne...
|
| Mandarino |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 246 Dołączył: 17-July 08 |
Jak dobrze, że chodze do liceum i nie muszę nosic mundurków
-------------------- ![]() Pieniądze szczęścia nie dają. Dają je dopiero zakupy. Marylin Monroe *** Bo z Tobą jakoś mi lepiej tu. =* |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Co z tego, że uczniowie wyglądają jak klony. Niby przez to wszyscy mają być równi i w ogóle, ale to tylko niewielka część ubrania. Z mundurkami czy bez zawsze będą ci "lepsi" i "gorsi". Przecież szpanować można wszystkim, nie tylko ciuchami ; p
U nas na całe szczęście nie ma mundurków. (ale szpanerzy są -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Mandarino |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 246 Dołączył: 17-July 08 |
dokładnie.
jeszcze te niektóre mundurki są tak okropne, że aż żal patrzec... pan Gierdych widocznie zamażył sobie, żeby polskie szkoły wyglądały jka te z filmów amerykańskich, tylko że tam to mają ładne mundurki... a szpanierzy byli, są i będą. takie uroki szkoły. -------------------- ![]() Pieniądze szczęścia nie dają. Dają je dopiero zakupy. Marylin Monroe *** Bo z Tobą jakoś mi lepiej tu. =* |
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
u mnie są okropne takie jak szpata do podłogi i jeszcze granatowe ...bleee
|
| Zorra |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
Ja nie musiałam nigdy nosić mundurka. Polskie są brzydkie, bardzo podobają mi się ale hiszpańskie, z Alicante, cały strój od stóp do głów, od butów i skarpetek po kołnierzyk. Takie mundurki maja w ogóle jakiś sens. To co jest w polsce czyli jakies szmatkowate kamizelki to nie bardzo swoją funkcję spełnia.
-------------------- "me gusta ser una zorra"
|
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
u nas był rygor ...normalnie,jak ktoś mundurka nie miał to nosił żółtą koszulkę z napisem naszej szkoły XDD a to było bardziej siarowate ale i też czaperskie >D
długa koszula albo krótki rękawek w biało błękitne pasiaki >DDD a na to granatowa tunika (dla dziewczyn) z kieszonka i logo naszej szkoły,lub pulowerek(dla chłopaków) również z logo naszej szkoły. W lato można było nosić albo koszule albo to drugie ;p Jestem za mundurakami bom fanka japonii to jakże inaczej >D ale nasze mundurki sa brzydkie,mogliby je zmienić i dodać spódniczki ;p mundurki te były w gimie w ponadgimie już nie mamy mundurków...ale zakłada się jakis fartuszek jak dziewczyna ma odkryty brzuch i biodra ^^" |
| Zorra |
|
||
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
Dokłądnie, powinni zrobic kompletny strój od stóp do głów i dla dziewczyn obowiązkowo krótkie spódniczki. Coś jak w Hiszpanii albo Meksyku:) -------------------- "me gusta ser una zorra"
|
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y