![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Emocjonalna |
|
![]()
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 343 Dołączył: 11-December 08 |
Jaki Był Najgorszy Film, Jaki Oglądaliście? Dla Mnie To Film "Jaja w tropikach"... Taki Beznadziejny Że Żal, Po Prostu...
-------------------- "Życie Zaczyna Się Dopiero przy 250 Km/h...
Ty Jesteś Zdany tylko na siebie i Twoją maszynę... Czy nie zawiedzie przy najbliższym zakręcie? Nawet jakby się zepsuła, Coś by jej sie stało, Kochasz ją tak mocno jak nikogo innego. Najważniejsza dla Ciebie i nigdy jej nie opuścisz... Mógłbyś się z nią nie rozstawać, Tylko codziennie mieć ją przy sobie... Gdy nadejdzie Twój czas, Twoja ostatnia godzina, Nie myśl że to koniec i TYLKO umrzesz na motorze... Marzenie "rozbić się na ścianie". Pomyśl że to zaszczyt, Zginąć z Twoją miłością w tej samej ostatniej sekundzie..." |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
'Drugie Oblicze Charliego'
MASAKRA ^^ Może jeszcze,,Oszukać Przeznaczenie 3" I wszystkie części Piratów ... Nie wiem, wszyscy tak się tym podniecają a dla mnie to było beznadziejne. |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
,,Maybe Baby'' ale dno
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Tam grał Hugh Laurie .
Te co gra w Housie ^^ |
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
Lori..Piraci sa wyjebiści..a szczególna ten no..szlag..zapomniałam jak ma na imie..ale siara xD ten głowny bohater..taki lalusiowato wyjebisty xD
najgorszy film...hm..nie lubię pamiętać takich filmów, a już szczegolnie tytułów więc nie wiem |
| Redback |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 18 Nr użytkownika: 358 Dołączył: 21-December 08 |
Śmierć w Wenecji;) hehe - obejrzałem jakoś od razu po tym jak widziałem w "Chłopaki nie płaczą"
-------------------- Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
|
| vivi |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 27 Nr użytkownika: 362 Dołączył: 22-December 08 |
Martwe mięso...niby gore, ale jakoś mało przekonywujące, i wogule to kto widział krowy zombie?? A poza tym fabułą do dupy
-------------------- Nie ma to jak polska poilcja...zawsze na czasie http://www.zletrafiles.pl/galeria,9204.html,1 :D
Wiedzą jak rozbawić publikę...hi hi |
| Kochanka Szatana... <3 |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 23 Nr użytkownika: 414 Dołączył: 4-February 09 |
Junior... bleeee...
Miasto Aniołów... -------------------- (...) I wtedy ją pocałował
gdzie morze kończy się Jej usta słabe i blade I jego oczy nabiegły łzami Ostatni pocałunek był tak dawno Ostatni pocałunek Nie przypomina sobie więcej <3 <3 <3 :* |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
"Dzieci kukurydzy" spodziewałem się naprawdę dobrego filmu na podstawie książki Kinga, a zamiast oglądać w napięciu, prawie cały czas się śmiałem^^
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| LeeBrown |
|
||
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 24 Nr użytkownika: 431 Dołączył: 20-February 09 |
Akurat "jaja w tropikach" mi sie zajebiscie podobalo debilnym filmem jest "byle zaliczyc" i pozostale czesci Pily ktora powinno sie zakonczyc na 2 czesci a tymczasem probuja z tego zrobic Mode Na sukces czyli niekonczaca sie opowiesc |
||
| Szemron |
|
![]()
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 784 Dołączył: 30-November 10 |
Zdecydowanie 4 pokoje z 1995 roku, na żadnym filmie tak potwornie się nie wynudziłem. I nie sugerujcie się tym, że reżyserem jest Tarantino. Okropnie nudny film.
-------------------- Recenzujemy filmy.
|
| Bober |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 785 Dołączył: 2-December 10 |
a widzieliscie 'lady in the water' - Kobieta w blekitnej wodzie? To dopiero nuda, nikomu nie polecam, no chyba ze wrogowi
To ja już ostatnio ciekawszy artykuł o złocie przeczytałam, przekonajcie sie sami. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y