![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Aduniekk |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 259 Dołączył: 22-July 08 |
jest problem ..
Od roku pale , kiedys nie było to dla mnie szkodliwe . Ostatnio jakoś chce rzucić palenie ale nie umiem . Co zobacze fajke to chce ją i z resztą czuje chęć do papierosa . Co mam do jasnej cholery zrobic? |
| brutal |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 369 Dołączył: 25-December 08 |
jakby ten nalog byl latwo "uleczalny" nie wymyslano by roznych preparatow i twoje jedyne wyjscie to kupienie czegos z pomagaczy np Niquitin(cena ok.50-60zl ) plus silna wola
|
| vivi |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 27 Nr użytkownika: 362 Dołączył: 22-December 08 |
Mi też trudno było rzucić szlugi...pierwszy tydzień jest najgorszy, bo ciągle ciągnie, ale potem to już wszystko spoko...ja wogule to musiałam rzucić...bo ciągle kaszlałam...i to strasznie doprowadzało mnie do szłu
-------------------- Nie ma to jak polska poilcja...zawsze na czasie http://www.zletrafiles.pl/galeria,9204.html,1 :D
Wiedzą jak rozbawić publikę...hi hi |
| MałySongo |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 338 Dołączył: 5-December 08 |
Dobrze jest nałóg czymś zastąpić. Najlepiej sportem. Uprawianie jakiejś dyscypliny to dodatkowy powód żeby nie palić.
-------------------- |
| Redback |
|
||
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 18 Nr użytkownika: 358 Dołączył: 21-December 08 |
to jakieś plasterki czy coś?? hmm -------------------- Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
|
||
| Redback |
|
||
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 18 Nr użytkownika: 358 Dołączył: 21-December 08 |
Hmm tutaj raczej rozchodzi się o powstrzymanie się od palenia a raczej- nie sięganie po papierosa rękoma;) Hmm może lizaki? Drogie ale - nie droższe niż papierosy hehe;) nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. radzę wykorzystywać funkcję "edytuj". [dop. free] -------------------- Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
|
||
| vivi |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 27 Nr użytkownika: 362 Dołączył: 22-December 08 |
Próbowałam zastąpić szlugi cukierkami, nie udało się...
Od kiedy rzuciłam ciągle się pilnuje i staram się niemyśleć o tym, i jakoś to idzie. Ważne, że nie ciągnie. A co do plastrów, są beznadziejne i nie pomagają za bardzo. Gumy sa obrzydliwe i po nich to tylko chce się palić, żeby zabić ten okropny smak... -------------------- Nie ma to jak polska poilcja...zawsze na czasie http://www.zletrafiles.pl/galeria,9204.html,1 :D
Wiedzą jak rozbawić publikę...hi hi |
| pimpek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 11 Nr użytkownika: 500 Dołączył: 2-April 09 |
trzeba brać leki jakiś może
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y