![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Piszecie wiersze? Może warto pokazać co nieco innym?
Pochwalcie się Coś mojego, na początek : ) "Motyle" Nie słyszysz jak krzyczę Kiedy wyrywasz mi skrzydła Jak motyl zraniony cierpię W milczeniu Bez łez Wiem... Już więcej nie wzlecę Do nieba i Słońca Do marzeń i snów Piękno tak szybko umiera... "Istota - rzecz" piszę dla ciebie chociaż nie istniejesz bo jesteś aniołem a moje niebo? nie wierzę w niebo ale przecież czułem cię obok zawsze w sobie odejdź! i widzisz, nie ma cię. Słyszę krzyk? to wiatr na dworze jestem pewien bo on istnieje hula między liśćmi i teraz stuka w szybę widziałem? wierzę bo przecież go czuję obok zawsze w sobie bądź! bo bez ciebie umrę. Jesteś powietrzem, nie aniołem racja? -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
O Boże, jakie cudowne.
Prawie się popłakałam, serio ^^ |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Oj, bez przesady
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Olcia |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 30 Nr użytkownika: 215 Dołączył: 29-June 08 |
tez mam kilka i nie ma sie czym chwalić krótko mówiąc tandeta nie wiersze no ale jeśli mogę pokazać jak nie umiem wierszy pisać to proszę
Miłość jest jak kwiat, Jak obłok błękitny, Jak kawałek bursztynu, Jak napój miłości , I pocałunek młodości. Miłości nie da się oszukać, Chociaż nie wiem jak byś chciał. Jest jak szczypta prawdy wnet. Jest jak księżyc pośród gwiazd, Miłość kocha nas. Miłość jest jak szklanka wody, Miłość jak wino uderza do głowy, Jest jak magnetyczne pole Które przyciąga miłość do nas. Miłość, miłość uwierzcie mi miłość, Jest najważniejsza i najpiękniejsza, Dla nas wszystkich i dlatego Nie możemy jej traktować jak Zwykły Życie jak poemat płynie Jest jak strumień pośród fal, Chociaż nie wiesz dokąd płynie Życie z tobą zawsze jest. Życie różne ścieżki zna, Idzie zawsze wnet przed siebie Nie zna końca drogi tej, Żyje tak jak ja. Życie nie wie jak zaskoczyć ma, Jest po prostu jak ten kwiat, Który rośnie na pustyni, Bez wody, pokarmu i życia Życie wszystko znieść potrafi, Jest jak kamień twardy wnet, Lecz gdy zginąć mu potrzeba Pęka jak kawałek szkła. no i jak mówiłam tandeta nic to moje pisanie nie wartę heh |
| jaguar |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 27 Nr użytkownika: 46 Dołączył: 26-December 07 |
fajne, macie talent
wklejajcie ich więcej |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
,,Marzną''
Zima, zima, śnieżek prószy, Marzna noski, marzną uszy, Marzną nóżki i paluszki, A dziewczynkom też cycuszki, I dziewczynki myśl nurtuje, Czy chłopakom marzną......? -------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
O mój Boże.
|
| free90 |
|
![]()
nie będę komentował
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
tylko nie Mój Boże to nie religia
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| Lori |
|
![]()
Mogę sobie pisać co chcę juuuuuuu
xD |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
o Mój Boże chyba tak
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
Free drugi wiersz wymiata i wali na plecy...
Olcia też masz śliczne wiersze..! zazdroszczę ludziom którzy potrafią pisać wiersze ;__; Mamy tu prawdziwe talenty...i do programu "Mam talent " xD |
| Lori |
|
![]()
pf to nie widzieliście jeszcze mojego talentu !
Mam nawet filmik na jutube ^^ |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
to daj link
|
| Lori |
|
![]()
Nie, bo na końcu uśmiechnęłam się jak idiotka ^^
|
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y