![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| bushmenka |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 403 Dołączył: 27-January 09 |
Siemka, jakie wakacje były dla was niezapomniane? Jakie miejsca polecacie? Gdzie dobrze sie bawiliscie? Ja w zeszłym roku spedzilam moje pierwsze wakacje ze znajomymi pod namiotem we Władysławowie, na "Pomaranczowym", super klimat, imprezki, było naprawdę wyjątkowo. Nie nudziłam się ani sekundy! W tym roku też planujemy tam jechać
|
| vyevyoorr |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Nr użytkownika: 545 Dołączył: 9-May 09 |
Moje najwspanialsze wakacje były na Mazurach, byłem na obozie żeglarskim Almaturu, wędrowaliśmy sobie od portu do portu, bosko!!
|
| sunny_bunny |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 24 Nr użytkownika: 330 Dołączył: 26-November 08 |
Jeśli chodzi o Polskę, to takie niezapomniane chwile spędziłem we Władysławowie oraz w Zawoziu nad Solina(ale tutaj bardziej siedzenie w domku bez imprez na zewnątrz).
Jesli o zagranicę, to Turcja i Kusadasi-ale to bardziej zależało od ludzi, a nie od miejsca... |
| Nikozja |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 15 Nr użytkownika: 856 Dołączył: 2-May 11 |
Najlepsze w moim życiu wakacje spędziłam wraz z rodzicami i bratem u naszej rodziny w Togliatti, nad Wołgą (Rosja - wtedy jeszcze: ostatnie dni Związku Radzieckiego ;)). Cóż za krajobrazy, ludzie, natura, jedzenie!!! Najwspanialsze przeżycia. Chciałabym móc w przyszłości zafundować mojej rodzinie równie niezapomniane wakacje.
|
| source |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 914 Dołączył: 6-July 11 |
...wbrew pozorom najlepsze wakacje spędziłam rok temu, kiedy w tajlandii dopadło mnie zatrucie pokarmowe... tydzień w pokoju hotelowym, zero zwiedzania, ale za to nigdy nie nabiłam tylu poziomów w age of empires
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y