left popOrange logo_right

Reply to this topicStart new topicStart Poll

left > Niezapomniane Wakacje seperate right
bushmenka
Quote Post

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 403

Siemka, jakie wakacje były dla was niezapomniane? Jakie miejsca polecacie? Gdzie dobrze sie bawiliscie? Ja w zeszłym roku spedzilam moje pierwsze wakacje ze znajomymi pod namiotem we Władysławowie, na "Pomaranczowym", super klimat, imprezki, było naprawdę wyjątkowo. Nie nudziłam się ani sekundy! W tym roku też planujemy tam jechać biggrin.gif
PM
vyevyoorr
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 545

Moje najwspanialsze wakacje były na Mazurach, byłem na obozie żeglarskim Almaturu, wędrowaliśmy sobie od portu do portu, bosko!!
PMEmail Poster
sunny_bunny
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 330

Jeśli chodzi o Polskę, to takie niezapomniane chwile spędziłem we Władysławowie oraz w Zawoziu nad Solina(ale tutaj bardziej siedzenie w domku bez imprez na zewnątrz).

Jesli o zagranicę, to Turcja i Kusadasi-ale to bardziej zależało od ludzi, a nie od miejsca...
PMEmail Poster
Nikozja
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 856

Najlepsze w moim życiu wakacje spędziłam wraz z rodzicami i bratem u naszej rodziny w Togliatti, nad Wołgą (Rosja - wtedy jeszcze: ostatnie dni Związku Radzieckiego ;)). Cóż za krajobrazy, ludzie, natura, jedzenie!!! Najwspanialsze przeżycia. Chciałabym móc w przyszłości zafundować mojej rodzinie równie niezapomniane wakacje.
PMEmail Poster
source
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 914

...wbrew pozorom najlepsze wakacje spędziłam rok temu, kiedy w tajlandii dopadło mnie zatrucie pokarmowe... tydzień w pokoju hotelowym, zero zwiedzania, ale za to nigdy nie nabiłam tylu poziomów w age of empires smile.gif
PMEmail PosterUsers Website
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0584 ]   [ 14 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y