left popOrange logo_right

Reply to this topicStart new topic

left > Numer, :* seperate right
Wiktorka
Quote Post

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 684

Spodobał mi się chłopak, poznaliśmy się jakiś rok temu. Widujemy się raz, góra dwa razy na miesiąc, ale ja i tak go uwielbiam. Jest idealny, nie tylko z wyglądu, ale i z charakteru. Zawsze patrzy mi w oczy, kiedy do mnie mówi, ale ja nie potrafię tak rozmawiać i odwracam wzrok. On chyba myśli, że w ten sposób się go pozbywam. Nie mogę się też zmobilizować i poprosić go o numer. Jak mu powiedzieć, że mi się podoba, żeby go nie wystraszyć, bo boję się, że ma mnie tylko za przyjaciółkę. Jak to zrobić? POMOCY
PMEmail Poster
wacek
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 689

Powiedz "daj mi swój numer". To jest bardzo proste. Na pewno ci da. Nie mów mu za szybko, że ci się podoba. Po prostu zawieś na nim oko raz na jakiś czas tak, żeby on to zauważył.

--------------------
PMEmail Poster
checia
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 164

Moze i prostrze ale mysle ze dziewczynie nie pomogłes tongue.gif jesli wiktorka tu pisze tzn ze ma z tkimi rzeczami problemy smile.gif tzn nie umie tak prosto z mostu smile.gif gdyby umiała to by nie pisała smile.gif nalepiej zaaranzaowac jakas stytacje typu np lubicie słuchac happysad a nie długo jest ich konceryt wiec mowisz mu ze musisz sie tam wybrac albo wybierasz sie tam z paczka i jakby chciał moze isc z wami tylko zapamniałąs kiedy on jest i jak da ci swoj nr to spawdzisz i mu napiszesz dokładnie smile.gif potem moze sie okazac ze jadnak nie mozesz isc na koncert bla bla bla a nr juz masz smile.gif To był tylko taki przykład smile.gif zreszta plus bedzie dla ciebie ze pamietałas o nim i chciałas gdzies isc rozniez z nim smile.gif bedzie wiedział ze nie jest tylko jakims tam kuplem smile.gif a z tym okiem co wacek mowił to jasne ze mozna to wykorzystac smile.gif

(Widze wacku ze spotykamy sie ponownie smile.gif

--------------------
"Walka dobra ze złem, to nie legendy
Ja wiem!
Którędy przechodzi granica miedzy jawą a snem,
A błędy? Zostaw za sobą z tyłu daleko,
I choć czasem zło kusi, jak za duży dekolt
To zanim wybierzesz plan, spośród wielu planów,
Zatrzymaj się na chwile i trzy razy się zastanów..."
PMEmail PosterUsers WebsiteAOL
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topic

[ Script Execution time: 0.0801 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y