![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() |
| Wiktorka |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Nr użytkownika: 684 Dołączył: 1-March 10 |
Spodobał mi się chłopak, poznaliśmy się jakiś rok temu. Widujemy się raz, góra dwa razy na miesiąc, ale ja i tak go uwielbiam. Jest idealny, nie tylko z wyglądu, ale i z charakteru. Zawsze patrzy mi w oczy, kiedy do mnie mówi, ale ja nie potrafię tak rozmawiać i odwracam wzrok. On chyba myśli, że w ten sposób się go pozbywam. Nie mogę się też zmobilizować i poprosić go o numer. Jak mu powiedzieć, że mi się podoba, żeby go nie wystraszyć, bo boję się, że ma mnie tylko za przyjaciółkę. Jak to zrobić? POMOCY
|
| wacek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 689 Dołączył: 21-March 10 |
Powiedz "daj mi swój numer". To jest bardzo proste. Na pewno ci da. Nie mów mu za szybko, że ci się podoba. Po prostu zawieś na nim oko raz na jakiś czas tak, żeby on to zauważył.
-------------------- |
| checia |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 38 Nr użytkownika: 164 Dołączył: 5-June 08 |
Moze i prostrze ale mysle ze dziewczynie nie pomogłes
(Widze wacku ze spotykamy sie ponownie -------------------- "Walka dobra ze złem, to nie legendy
Ja wiem! Którędy przechodzi granica miedzy jawą a snem, A błędy? Zostaw za sobą z tyłu daleko, I choć czasem zło kusi, jak za duży dekolt To zanim wybierzesz plan, spośród wielu planów, Zatrzymaj się na chwile i trzy razy się zastanów..." |
![]() |
![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y