left popOrange logo_right

Reply to this topicStart new topic

left > Obrazona Koleżanka. seperate right
Missindependent
Quote Post

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 594

A skoro to temat "Na poważnie", to pozwolę sobie opowiedzieć pewną historię z mojego życia, bardzo poważna i nie umiem się z nią uporać.

Któregoś słonecznego dnia przyszła do mnie moja bliska (chyba, jak dotąd najbliższa koleżanka) oczywiście na noc. Jakby inaczej. Na drugi dzień poszłyśmy na moją działkę i tu się zaczął dramat po prostu. Ona chciała sobie urwać "moich" jak to nazwałam, czereśni, ale ja jej nie pozwoliłam i coś tam zaczęłam gadać, że nie i w ogóle. Następnie wzięła jakąś tam gazetę i zaczęła rozwiązywać krzyżówkę, no to ja wszczęłam awanturę, że to moje i ma mi oddać. I właśnie po tym ona się do mnie w ogóle nie odzywa. Foch na amen. I poradźcie mi czy mam ją przeprosić za moje zachowanie, czy nic nie robić i czekać na jej odpowiedź. Bo dzisiaj dzwoniła do mnie niejaka obrażona koleżanka, ale mnie nie było w domu. Więc nie wiem czy coś chciała ode mnie, czy mojej mamy. Więc jako odpowiedź na telefon dzisiejszy, mama chce do niej zadzwonić i naciska, żebym się z nią pogodziła. Co mam robić, pomóżcie!
PMEmail Poster
MadziuSia14
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 565

Dziecinne było Twoje zachowanie. Nie pozwoliłaś jej niczego dotknąć bo wszystko jest Twoje. Ma prawo być troche urażona. Może troche inaczej wyobrażała sobie Wasz wypad na działkę... Myślę, że powinnać do jej zadzwonić i przeprosić ją za swoje dziecinne zachowania, za to, że się tak unosiłaś. Możesz coś wymyśleć, ze miałaś zły dzień, że zależy Ci na niej. Powodzenia:)
PMEmail Poster
mlodaxd
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 620

Popieram przedmowce.. porozmawiaj z nia jak ci naprawde zalezy..
PMEmail Poster
andzia06
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 630

też tak uważam...i sądzę ze powinnaś ja przeprosić albo pogadać przynajmniej z nią.
PMEmail Poster
karolinaa
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 692

. Ja myślę tak samo , moim zdaniem powinnyście się pogodzić
bo posprzeczałyście się o jakąś "głupotę" , ona miała prawo się
na ciebie obrazić , bo nie dałaś jej chociaż troszkę tych rzeczy .
życzę pogodzenia się . !!!
PMEmail Poster
aillong
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 775

replica sunglasses
Trends will always shift to favor certain looks,but the backbone of our line clearly represents.
Okay I?m certainly not some crazed fashionista, but I like to think I?ve got some common sense and good taste when it comes to clothes and accessories replica sunglasses.
Designer SunGlasses
The past decade has certainly been a fun time in the world of fashion, but there certainly have quite a few blunders that we?re all still reeling from.Giant Flowers,This trend hit the masses in 2000 when Carrie Bradshaw started rocking this massive girly accessory on Sex and the City Designer SunGlasses.
sunglasses replica
Whether they were placed in your hair or on your shirt, these giant floral accessories looked hideous.
Hobo-Chic,Alright I won?t lie, I adored homeless haute couture when I first saw pictures of Mary-Kate Olsen running around New York City with messy hair, oversized coats and emaciated arms, but it certainly looks ridiculous now sunglasses replica.
replica sunglasses
Leggings as Pants,Leggings were cute, warm add-ons initially, but then it just got out of hand. Simple black leggings transformed into crazy metallic space pants adorned with sequins and glitter. This trend turned obnoxious fast and people are just starting to move away from it replica sunglasses.
PMEmail Poster
simann
Quote Post

Unregistered

wow power leveling
As part of the ongoing release of new features and information on the World of Warcraft community site, a blog called "The Explorer's League" has launched wow power leveling.
wow power leveling
The blog tracks posts from the official World of Warcraft forums that are of intense interest to the community. Included in the inaugural post are links to general Cataclysm topics, posts about classes, content changes, Blizzcon and regional match-making. Check it out wow power leveling!
World of Warcraft power leveling
Well met, travelers! Welcome to the first entry in our ongoing Explorers' League Journal. Together, we'll embark on frequent journeys through the fascinating World of Warcraft community and investigate the latest developments and topics of interest being discussed throughout the lands World of Warcraft power leveling.
world of warcraft power leveling
It wouldn't be a proper start without drawing your attention to the exciting live preview and impending official launch of the brand-new World of Warcraft community site! Now, let's dig deeper and explore the riches world of warcraft power leveling.
anna12get
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 813

Powinnaś pogadać z nią na spokojnie. Wszystko sobie wyjaśnić.

--------------------
PMEmail Poster
anna12get
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 813

Powinnaś pogadać z nią na spokojnie. Wszystko sobie wyjaśnić.

--------------------
PMEmail Poster
Nikozja
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 856

Z długoletnimi przyjaźniami jest jak ze starym małżeństwem: człowiek zachowuje sie czasem odruchowo, nie zastanawiając się, co pomyśli sobie inna osoba... W takim wypadku trzeba (tak jak radzą inni Forumowicze) po prostu rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać. W końcu jeśli jest to prawdziwa Przyjaźń, to są między Wami silne pozytywne uczucia heart.gif i na pewno Twoje zachowanie tego niepopsuło - wązne tylko, żeby móc o tym porozmawiać yes.gif .
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topic

[ Script Execution time: 0.0647 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y