![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Jak wyobrażacie sobie osobę, która waszym zdaniem zasługiwałaby na miano "ideału"?
Jakie cechy zarówno fizyczne jak i osobowości uważacie, za niezbędne, a jakie, za miły dodatek upiększający wspólne życie? Mimo, że ideały nie istnieją - warto pomarzyć -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| _Princessa_ |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 58 Nr użytkownika: 243 Dołączył: 13-July 08 |
Moim wymarzonym od zawsze chłopakiem jest wysoki, szczupły brunet z piwnymi lub czarnymi oczami. Odważny, wierny, uroczy, poważniejszy niż ja, nie może bać się robaków (xDD), chciałabym też, żeby był spokojny, ale żebym się z nim nigdy nie nudziła ;)). I żeby umiał mi dogryźć czasami ;D.
Ale właśnie poznałam chłopaka, który jest zupełnym przeciwieństwem mojego ideału i baardzo mi się podoba ;D. Zobaczymy. -------------------- ![]() |
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
mój idealny partner nie powinien odwalać mi takich czap jak mój zaufany kolega...: P powinien mi ufac i nie być wybitnie wielkim zazdrośnikiem...-.-' powinien być wyrozumiały,rozmieszać mnie zawsze i pomagać gdy będe miała dołka ^^ powinien być przedewszystkim cierpliwy i co jest rownie wazne wierny jak pies...nie powinien oglądać pleyboyów xD to mnie strasznie wkurza xD powinien podziwiać tylko mnie i moje ciałko a szczegolnie teraz gdy mam niską samoocene...powinien też doceniać moje starania ^^
z wyglądu? nie wiem zbytnio...niech ma póldługie albo długie włosy najlepiej xD uwielbiam ...kocham szare oczy @_@ a włosy..no cóż..jakie se tam by chciał;) a ty free...twoja idealna kobieta jaka powinna być?;p ew.chłopak >DDD |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Hmm... Dziewczyna z gitarą ; D
Fizycznie: brunetka, ale niekoniecznie, koniecznie długie włosy, za łopatki^^ oczy błękitne lub szare. Nie zbyt pulchna, ale też nie kościotrup xD Najlepiej mojego wzrostu xDDD Mentalnie: sympatyczna, inteligentna, odważna... I wierna tak jak ja jestem wierny. Z podobnym do mojego poczuciem humoru. Czułbym, że mnie potrzebuje, zawsze byłaby przy mnie... i nie przeszkadzałyby jej moje wady... i zawsze umiałaby pocieszyć i zrozumieć. -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Eh.
Zacznijmy od wyglądu. x) Idealny wygląd to. Włosy długie, kręcone. Powinien nosić na szyi koraliki albo złoty łańcuszek. Tylko nie srebrny. Musi być opalony, dosyć umięśniony, ale żeby z rak mu nie wystawały takie żyły. ^. Powinien mieć bardzo ładne oczy, fajny nos i proste zadbane zęby. Fajnie byłoby gdyby miał dołek w brodzie ^^ Powinien mieć zadbane paznokcie u rak i u nóg. Lubię też jak facet ma włosy na rękach. xD I na nogach. Dlatego nie powinien ich golić ^^ Mój ideał powinien fajnie się ubierać. Najlepiej trampki. Jakieś fajne spodnie i koszulę. Z krótkim rękawem. W kratkę. I fajnie by było gdyby miał na tej swojej burzy loków jakieś duże słuchawki i gdyby słuchał muzyki przez nie. Oczywiście rock. Żadne techno. Z charakteru to musi być tajemniczy. I musi znosić moje humory. I być bardzo opiekuńczy i czuły i taki kochany, że jakbym się na Niego patrzała to normalnie umierałabym ^^ Powinien być odważny, a nie taki jakiś flakowaty. No i musi mieć to "coś" I nie może być zboczony. I nie może przeszkadzać Mu, że codziennie 4 godziny gram na pianinie. Eh. I nie może walić tekstów typu,,Dzień Dobry jabłuszko" czy coś takiego. Kiedyś mój były chłopak mi tak pisał to miałam ochotę Go zabić. "Kochanie" wystarczy :] xDD Koniec |
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
uwe...patrze tak o tym goleniu i owłosieniu piszesz..moj boy nie może mieć włosów na klacie ani na plecach >DD na brzuchu to tak z umiarem może być ale..bez przesady >D na rekach i nogach moze mieć ;p
|
| Tango1 |
|
||
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 114 Nr użytkownika: 258 Dołączył: 22-July 08 |
Hmm idealna? No wiec tak:) Fizycznie: 1Wysoka 2Szczupła 3Zgrabna 4Zadbana 5Oczy: Niebieskie 6Włosy: Czarne i długie Mentalnie: 1Inteligentna 2Poważna 3Delikatna 4Kobieca 5Zmysłowa 6Urocza 7Szczera 8Wierna 9Skromna
Proponuje zacząć szukać w zoo kolo klatki z gorylami Goryl będzie idealny cały owłosiony i z podobnym IQ -------------------- |
||
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
Mój ideał powienien byc wysoki.O niebieskich oczach.Brunet albo blondyn Powienien byc opiekunczy ,zabawny,i romantyczne.Powien rozumiec mnie i moje zdanie tolerować.
Wlasnie szukam mojego eks |
| Zorra |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
Jeśli chodzi o wygląd fizyczny to ostatnio taki ideał spotkałam. Średniego wzrostu, szczupły. Bardzo ciemna karnacja, czarne włosy lekko za ucho, czarne oczy i sliczna twarz. Jedyna jego wada to to, że nie był Katalończykiem:) A ja marze o Katalończyku, reszta jest mi właściwie obojętna. Musi mieć coś co mnie do niego w jakis sposób przyciągnie. Magnetyzm.
-------------------- "me gusta ser una zorra"
|
| julkaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 82 Nr użytkownika: 229 Dołączył: 4-July 08 |
Hmmm
Wygląd: Wyższy ode mnie nie za gruby nie za chudy ;D blondyn brunet szatyn ...obojętne oczy-niebieskie albo zielonee.. charakter itd.. Najlepiej żeby grał na gitarze Inteligentny Nie słuchał techno !! Otwarty Z poczuciem humoru I żeby potrafił mnie zrozumieć Bo niewiele osób potrafi ;) |
| Ashande |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 231 Nr użytkownika: 93 Dołączył: 9-April 08 |
Hm no więc tak, najlepiej jeśliby był wyżsyz doemnie(rzecz raczej oczywista) mianowicie jakieś 185-190wzrostu, ciemne włosy, średniej długości. Żeby Jego oczy były najlepiej koloru głębokiego zielonego, ew. czarne/ciemny brąz z błyskiem.
Hm, nie napakowany, i nie chudzielec. Fajnie by było gdyby miał lekki zarost(według mnie dodaje on jakiegoś swego rodzaju uroku Charakter: Żebyśmy się rozumieli, żeby był dla mnie zarówno przyjacielem jak i chłopakiem. Wierny...Szczery do bólu. żeby umiał się dostosować do każdej sytuacji, chodzi mi tu o to, żeby wiedział kiedy się śmiać, a kiedy być poważnym. Oczywiście magnetym, jak pisał ktoś poprzednio ;] |
| impressionable |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 340 Dołączył: 6-December 08 |
Hm...ideał...lubię pomarzyć, więc mogę napisać ;p
Zewnętrzność najlepiej gdyby miał ciemne (brązowe, ewentualnie czarne) włosy i niebieskie lub zielone oczy no i w miarę wysoki...ale gdy sie trafi blondyn średniego wzrostu z piwnymi oczami to go nie skreślę xD A charakter...sama nie wiem, chciałabym, żeby był tolerancyjny, inteligentny i wyważony, czyli nie jakiś imprezowicz, ale też nie ktoś kto zaszywa sie na całe dnie z książką, choć z dwojga złego bardziej ku drugiej osobie bym się kierowała ^^ nie chciałabym się z nim nudzić, są ludzie przy których milczenie jest ciekawe, być może się mylę... Sama nie wiem, nie umiem określać charakteru, jest to dla mnie rzecz rozległa i na pewno wielu cech nie wymieniłam, trudno ;p |
| Zaza |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 7 Nr użytkownika: 342 Dołączył: 8-December 08 |
Idealny... ah.... Chupa Chuck i to jego hipnotyzujące spojrzenie hahahah ;)
|
| WhiteRose |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 9 Nr użytkownika: 445 Dołączył: 27-February 09 |
Wysoki, ciemnooki brunet lub szatyn, mający trochę w ramionach i fajną klatę XD Z promiennym uśmiechem i uśmiechniętymi oczami... i seksownym, niskim głosem. Wrażliwy, ale silny... uczący się na błedach, nieśmiały, tajemniczy, nie robiący tego co wszyscy (tzn, chodzi mi o odmienne, chociaż godne podziwu zachowanie xD), mający ciekawe poglądy, słuchający czegoś mocniejszego np. metalu albo rocka, wspierający mnie, dający poczucie bezpieczeństwa, wierny... ok ok wiem że takich nie ma, ale to ma być partner idealny xD
|
| aronka |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 30 Nr użytkownika: 469 Dołączył: 11-March 09 |
Ja swojego już spotkałam
Wysoki, przystojny, wysportowany, zniewalające spojrzenie i boskie poczucie humoru Heh... no Książę z Bajki, co tu dużo mówić choć zgodzę się z Zazą - ach te oczy xD -------------------- |
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y