![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| AngeLolNoTonight |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 30 Nr użytkownika: 319 Dołączył: 18-November 08 |
Ostatnio panuje moda na tzw. pierścienie dziewictwa... Dużo sie słyszy o gwiazdach i coraz częściej o zwykłych nastolatkach noszących pierścien na znak swojej czystości.
Co o tym myślicie... Moze ktoś z was wie gdzie można taki kupic lub sam go nosi? |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Eee, ja nie słyszałam o czymś takim.
Dla mnie to trochę głupie, żeby paradować z tym jakby z jakimś medalem czy coś |
| MałySongo |
|
||
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 338 Dołączył: 5-December 08 |
Też tak myślę. Dziwnie będzie jak pewnego dnia przyjdzie to zdjąć. -------------------- |
||
| wacek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 689 Dołączył: 21-March 10 |
Fajna sprawa kurde... Tylko, że nic o tym nie wiem. Nawet nie wiem jak takie coś wygląda i myślę, że jakieś 99% chłopaków również nie ma o tym zielonego pojęcia. Więc nie ma to sensu.
-------------------- |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y