![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Black_coffee |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 723 Dołączył: 26-July 10 |
Hej ;)
Mam problem związany z pierwszym razem. Jestem w stałym związku od 3 lat. Mój facet nalega ... w sumie ja też chce, jest on dla mnie bardzo ważny, kocham go. I nie mam problemu związanego z antykoncepcją... on będzie mieć prezerwatywę a ja zażywam pigułki tzn. mam receptę już, ale wiem że kiedy je wykupie nie będę miała odwrotu. Nie chodzi też o ciąże wiadomo nie chce dzieci, ale wiem że gdyby wpadał nie było by problemów, on ma stałą prace i studiuje. Wiem, że miałabym wsparcie w rodzinie i nie było by problemu. Dziecko miało by godny byt. Kłopotem jest to, że po prostu mam straszne kompleksy, wstydzę się swojego ciała i nie chcę, żeby on zobaczył mnie nago...Jest to dla mnie bardzo trudne już raz próbowaliśmy, ale ja nie potrafię się przełamać. Rozmawiałam o tym z nim i mi powiedział że jestem piękna i że nikt nie jest idealny, przekonywał, że nie mam się czego bać ... ale ja nie potrafię Z drugiej strony, już jesteśmy tak długo razem i jestem gotowa na seks, tylko ta fizyczność jest dla mnie przeszkodą . I jeszcze dopisze, że mam 18 lat a on 20. Co robić ? Proszę o poważne odpowiedzi. I z góry dziękuję . |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y