left popOrange logo_right

Reply to this topicStart new topicStart Poll

left > Późne Dojzewanie seperate right
justy$__
Quote Post

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 244

co myślicie o dziewczynach które niedojzewaja waszym tepem. ? czujecie sie leprze. ? wyśmiewacie. ? czy uwarzacie ,ze jest to osobista sprawa tej osoby... bo niektózi naśmiewują się np. z mojej koleżanki. ? moim zdaniem to głupota..
PMEmail PosterAOL
Mandarino
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 246

Hmmm... Jestem w takim wieku, że ani ja ani ludzie z mojego środowiska zbytnio nie zwracają już na to uwagi. Może to dlatego, że w tym przedziale wiekowym problem ten raczej zanika.
Choc muszę przyznac, że jak byłam w gimnazjum to nieraz spotykałam się z sytuacja, że wysmiewano się z dziewczyn, które np sorry za określenie - były płaskie.
Ale to przecież nie ich wina, nikt z nas nie decyduje o tym kiedy zacznie dojrzewac.
Niestety młodzież bywa okrutna. Przykre, ale prawdziwe.

--------------------
user posted image

Pieniądze szczęścia nie dają. Dają je dopiero zakupy.
Marylin Monroe

Bo z Tobą jakoś mi lepiej tu. =*
PMEmail Poster
_Princessa_
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 243

Chodzi ci o to, ze np. jeszcze nie dostały miesiączki, biust im nie rośnie i figurę mają przedszkolaka? xP
Dziewczyny w klasie mają u nas zlewę z takiej jednej właśnie. Ale ja też wyglądam dużo młodziej od nich, ale ze mnie nigdy się nie śmiały xP. Ja sama też się z niej podśmiewam trochę, ale nie dlatego, że później dojrzewa, ale dlatego, ze chwali się wszystkim, ze miała już okres, a jej mama chodzi po osiedlu i wypytuje wszystkich naokoło co ma zrobić, bo jej córcia jeszcze okresu nie miała i czy najwyższy czas do ginekologa xP.
To tyle na temat śmiania się w tej kwesti.

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
Wing
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 223

ano....ze mnie się śmieją bo wyglądam..nazbyt dojrzało ^^" nie wiem jak będzie w liceum..niektórzy ludzie się zmieniają..więc może wreszcie zamkną gęby i nie będe się wysmiewać z mojego dość dużego biustu ^^" w sumie...to zalezy na jaki sposób się śmiejemy z danej dziewuchy...np. moja psiółka ma taki płaski tyłek..jakby go w ogóle nie miała i mówimy do niej "bezdupie" xDDD moja bliźniacza sis ma spory tyłeczek wiec się śmiejemy ze to J.Lo (wiem obraza xD) ze mnie też się śmieja..i czasem na żarty ale jednak czasem...się mnie uczepią-.- więc..bez względu na to czy dziewczyna jest jak to określają ludzie płaska czy jest ekhm..żem się wyrażę cycaśna to zawsze pozostaje dziewczyną no nie?^^
PMEmail PosterUsers WebsiteAOL
_Princessa_
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 243

Oczywiście, że tak, nie ma przecież na to większego wpływu ^^" (znaczy na wygląd, a nie na to, że pozostaje dziewczyną xD). Ale uważam, że wygląda się jak się wygląda i trzeba to zaakceptować i nie należy kłamać, jeżeli prawda i tak zawsze wyjdzie na jaw >>

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
TomeQ152
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 282

Ja nie zwracam na to uwagi , to już jest czyjaś sprawa.

--------------------
"Chciałem zmienić świat , ale Bóg nie dał mi kodu źródłowego"
PMEmail PosterUsers WebsiteIntegrity Messenger IMAOLYahooMSN
karolinaa
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 692

Ja uważam że nie powinno się wyśmiewać z takiej dziewczyny co jeszcze nie dojrzała
lub jeszcze nie miała pierwszej miesiaczki , ma za mały biust itd .
Każdy ma swój a zarazem inny zegar biologiczny , np: Ta jest w ogóle mniejsza od tej jest o wiele wiele młodsza a ma już miesiączkę a ta starsza nie . !
To niekulturalne wyśmiewać się z takiej osoby , niektórzy
dorastają później , pOozdrOo , <,333
PMEmail Poster
psycholog_a
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 778

Tak, to prawda. Niektórzy wyśmiewają się z osób, które dojrzewają wcześniej lub póżniej. Chormony u rużnych ludzi działają inaczej. Dlatego trzeba się odsónąć, unikać grona ludzi którzy tego nie rozumieją. Nie mamy wpływu na nasze chormony.
Pozdrawiam psycholog Agnieszka smile.gif
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0394 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y